Sajnálatos módon kétséges, hogy népünk láthassa válogatottunk nagyszerű szereplését a vb-n, mivel a déli agresszorok csak piaci áron akarják eljuttatni a sugárzást hazánkba. Mondani sem kell, lesznek erre válaszaink! Most azonban egy fontosabb hír:

Ma játszották le az utolsó barátságos mérkőzést, melyen fiaink bizonyíthatták rátermettségük. A találkozónál is fontosabb volt viszont az a felkészületlenség, amivel a találkozót kezelték a helyi szakemberek. A népi Koreában ilyen soha nem fordulhatna elő! A meccs kezdetekor bezártak a kapukat az érkezők előtt, akik viszont szerették volna megtekinteni a mérkőzést, így alakult ki a tumultus, amiben húszan megsérültek, köztük többen életveszélyesen. A második félidő elején 5 perc szünetet is tartani kellett az események miatt. Reméljük lesznek felelősök, a bűnös FIFA természetesen elzárkózik a felelősség alól, no de kit lep ez meg?

Korán vezetést szereztek fekete testvéreink, Yakubu használta ki védőink zavarodottságát, majd a második félidőben Obinna büntetőből tette biztossá a vezetést. Alig két perccel később a zseniális Dzsong Te Sze szépített, de Csa Dzsong Hjok kiállítása után már nem volt sok remény és a tipp szerint 35 éves Martins magabiztossá tette fekete testvéreink győzelmét. Túl sok következtetést nem szabad levonni a kudarcból, annál is inkább, mivel a csapatkapitányunk csak a második félidőre állt be, tehát egyértelműen a kísérletezés és a pihentetés motiválta Hun kapitányt. Bár a lenti felállásból ez nem látszik, de inkább volt ez egy 5-3-2, mint 4-4-3. Dzsong teljesítményéről afrikai barátaink is elismerő szavakkal szóltak! Jó hangolás volt Brazília ellen, ahol ugye egy magyar elvtárs fogja fújni a sípot!

Felállásunk a következő volt: Ri Mjong Guk – Csa Dzsong Hjok, Pak Csol Dzsin (Pak Nam Csol, 21.), Nam Szong Csol (Dzsi Jun Nam, 47.), Ri Dzsun II – Ri Csol Mjong, Ri Kwang Cson, Mun In Guk – An Csol Hjok (Hong Jong Dzso, 47.), Dzsong Te Sze, Csbe Küm Csol

 

9 komment

Címkék: felkészülési meccs csollima kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr512061322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DC42 · http://barcelonaban.blog.hu/ 2010.06.07. 11:07:39

A torpedótok miatt se adhatjuk olcsóbban a műsort. Kommunista banda!

Dél-Korea

MAti 2010.06.07. 11:26:04

A 4-4-3 amúgy is jó felállás.
A kapusposzt csak felesleges szabotálása a játéknak. :)

Viktus 2010.06.07. 11:38:32

@Képfényező:

Pontosan ezen okból nevezetek kapus helyett csatárt.

Be Ba-Szom · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.07. 11:55:47

@Deathcrow: ahh, csak idő kérdése volt, hogy felbukkanjon az ellenség! világszerte híres béketűréssel figyelmeztetlek, három gépesített hadosztály sorakozott fel a 39. csík mögött.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.07. 12:09:37

@Deathcrow: Elvtársam jól mondja. No meg hogy még ide, az igazság blogjába is megpróbálod behozni a jól megszokott imperialista hazugságokat... Figyelmeztetlek, csak fegyverszünet van, nem békeegyezmény és szíves örömest átlövünk a blogotokba!

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.07. 12:36:25

@Deathcrow: pedig mi a torpedóban küldtük a közvetítés piaci árát, ropogós dollárokban, kápé. az, hogy az imperialista őrhajó provokatív célzattal eléállt a torpedónak, igazán nem a mi hibánk. persze a pénzt a "mentőosztag" eltette, és most mocskolódnak, hogy nem akarunk fizetni.
ez egy titkos infó, csak azért tettem ki ide, hogy mindenki számára világos legyen, a kedves vezető irányította demokratikus népünk mindig a jó úton jár.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.07. 12:39:09

ja, nigériában délkoreai magashegyi tésztát szolgáltak fel nekünk, ezért nem nyerhettünk. de még ez sem elég, mind a négy nigériai gólt les előzte meg, hat gólunkat nem adták meg, a kiállítás pedig jogtalan volt.
legalább is ezt mondták a hiradóban, mert a meccset az imperialisták miatt nem láthattuk, sajnos.

flea 2010.06.07. 14:54:31

Jó a zene :) Nem tudja valaki véletlenül, hogy ki követte el?

flea 2010.06.07. 14:55:52

@flea: heh... megtaláltam, köszi.
süti beállítások módosítása