Csapatunk egyik remek légiósa, Hak, aki jelenleg a japán Omiya Ardija játékosa, rendkívül bizakodóan nyilatkozott a népi Korea nyitó vb meccse előtt. "A győzelem iránti elszántságunk, a szervezettségünk, az egységünk mind jobb, mint a braziloké! Erős a csoportunk, mert Brazília mellett ott van Elefántcsontpart és Portugália is, de mindent meg fogunk tenni, hogy a hazánkat boldoggá tegyük!"

Meg kell még emlékeznünk arról a tényről is, hogy mint haladó és demokratikus ország, a népi Korea önkritikát gyakorolt. Ezúton követjük meg mi is kínai elvtársaink, akik értünk fognak szurkolni!

13 komment

Címkék: elvtársak csollima kedves vezér an dzsong hak

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr712078958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Park Ban Dug 2010.06.13. 20:12:22

Határőr Elvtársak nem Jó Elvtársak. Természetesen humánus Vezérünk nem végeztette ki őket (ez ócska imperialista propaganda), hanem Más, Fontos helyre helyezte át őket: a forradalmi Fel Rob Ban atomerőműben végeznek őrszolgálatot.

Hírszerzőink megerősítették: a brazil csapat több(!) tagja rendszeres Coca Cola fogyasztó, így igazán nincsmiért tartanunk tőlük.

Tovább a Kedves Vezetővel a Nemzet Atyja által kijelölt úton!

_Toto_ 2010.06.13. 20:18:45

Teljesen természetes, hogy az Észak Korea fejlettebb társadalmából, tudatosabb összetartóbb és elszántabb, ideológiailag fejlettebb népből sarjadó északi tigrisek összességében véve erősebbek mint a Brazilok.

A favellák elnyomott százmillióinak kizsákmányolása, valamint a drogüzletből eredő milliárdok révén ugyanakkor technikailag jobb felkészülést volt lehetséges a brazilok számára.

Egy Brazília feletti győzelem nem csak a Kedves Vezető és a nép számára lenne csodálatos ajándék, hanem kétségtelenül felgyorsítaná a Brazíliában elnyomott és nyomorban tartott tízmilliók kommunista öntudatra ébredését és a Brazília rátalálását a kommunizmus és az internacionalizmus útjára.

Most hogy ezeket így leírtam, állt össze bennem, milyen óriási ideológiai csata szemtanúi is lehetünk kedden este. A Nagy Vezető, Kim Ir Szen fentről vigyáz majd a tigrisekre, és csak mosolyog a kishitűségünkön.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.13. 21:04:45

Elvtársak! Elmondhatatlanul boldog az én vörös szívem, hogy ilyen törzsközönség kezd kialakulni a Kedves Vezető tiszteletére!
Egy apró kérdés: csak nekem nem látható semmilyen kiírás jobboldalt a Twitter falon, csak maga a doboz, vagy ti sem láttok semmit?

parrre 2010.06.13. 21:35:23

Úgy indulunk mint zúgó vihar, és úgy áradunk mint a dal !

Kommun_István 2010.06.13. 21:39:24

Nos elvtársak, ha jól emlékszem zairei testvéreink voltak egyszer olyan helyzetben, hogy az ő Kedves Vezetőjüknek sikerült a játékosokat példátlan teljesítményre ösztönöznie a favellások ellen bizonyos események kilátásba helyezésével, meg is úszták három kapott góllal.

Node hol van Zaire az Északi Tigrisekhez képest? Ők túl azon hogy a futball minden elemében alulmúlják kommunista testvéreinket, nem részesültek a Dzsucse-eszme áldásaiban sem. Bizonyos vagyok benne hogy a Kedves Vezető is megleli a hatékony motiváció eszköztárának hozzá leginkább passzoló módozatát, a sportbarát elvtársak pedig ezzel felvértezve lemossák a pályáról az imperializmus rabláncában sínylődő brazilokat!

Szorgos népünk győzni fog, előre Észak-Korea!

_Toto_ 2010.06.13. 21:48:15

@_Szom Ki-Van:
Én sem látok semmit, elvtárs. Valószínűleg az amerikai imperialisták mocskos keze lehet a dologban, és zavarják a nyugat médiaópiumának tengerén vörös világítótoronyként ragyogó igazságot, ami ebből az oldalból árat.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.06.13. 22:20:30

Kedves vezér!
Ezúton is kifejezem tiszteletemet Irántad!
A népünk által delegált játékosok fizikai-mentális felkészítése a Te érdemed, hiszen az Eszme az első!
A csapatban meg van a lelkesedés, a tudás és az erő!
Ez híven képviseli a Korea népét és a Kedves Vezér által kijelölt út sikerét bizonyítja!
A csapat győzelmét egyetlen dolog veszélyezteti: az aljas imperialista ármány, ám ahogy a világ legerősebb hadseregének kikiáltott USA-t, úgy a világ egyik legerősebb futballcsapatának kikiáltott brazil válogatottat is le fogják győzni a koreai harcosok!

Kedves vezér!
Köszönöm, hogy részese lehetek ezeknek a történelmi eseményeknek!
Elvtársi üdvözlettel szurkolok!

Tremere 2010.06.13. 23:48:00

Kedves Elvtársak!

A játékosok mindent beleadnak ami kell, ha meg nem, kinyírjuk őket, már készen is vannak az ítéletek kiesés esetén. Sok álmatlan éjszakánk fekszik benne!

Elvtársi üdvözlettel, és csőre töltött fegyverrel szorítok

Tremere elvtárs

Ui: Halál a gaz Dél-Koreára!

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.14. 08:08:12

@Tetezui: Nem értem hogy juthat ilyen eszedbe. Nem, természetesen nem az, elég szomorú hogy az imperialista agymosás már itt tart...

Park Ban Dug 2010.06.14. 13:16:59

@Tetezui: Szomorú vagyok elvtársak, nagyon szomorú...

Park Ban Dug 2010.06.14. 13:19:50

Íme, a népi humor (a Kedves Vezető által jóváhagyva): Hány golyó kell 1 millió imperialista kivégzéséhez? Egy sem! Rájuklőjük a Dzsucse 2-es rakéta prototípusát! HA-HA!

2010.06.14. 16:32:02

@parrre:
"Úgy indulunk mint zúgó vihar, és úgy áradunk mint a dal !"

Édes hazánkért, a Forradalmi Pártért, a néppel tűzön-vízen át!

ÚGY LEGYEN! :)
süti beállítások módosítása