Eddig próbálkozott különféle politikai alkukkal és machinációkkal vezetésünk, de a déli megszállók különféle vélt sérelmekre hivatkozva a népi Koreát teljes egészében megfosztják csapatunk játékának élvezetétől, ahogy arra egy kommentelő elvtárs felhívta a figyelmünket. Nyilvánvaló, hogy a háttérben most vigyorogva dörzsölik a tenyerüket, majd egymás kezét rázzák az imperialisták, hiszen kiélezhetik ezzel a háborús helyzetet és jókora casus bellit teremthetnek.

Pedig népünk és a Kedves Vezető csak annyit kért, tegye a SBS, egy a kizárólagos jogokat birtokló déli megszállóknak sugárzó tévé ingyenesen elérhetővé az adást az egész félszigeten. Abban az idealista tévképzetben voltunk, hogy a sport, a világ legnagyobb futballeseménye elég indok arra, hogy legalább 1 hónapra félretegye az agresszor imperialista törekvéseket, de természetesen csalódnunk kellett. Ahogy a déliektől egy kormányzati tisztviselő nyilatkozott a helyzetről: "Teljesen reménytelen, hogy Észak-Korea megkapja a közvetítéseket."

Ám legyen. Meglesz ennek még a böjtje, nem felejtünk.

Hadd teremtsünk ellenpontot a rossz hírekre. A következő videóban nagyszerűen látszik, hogy focistáinkat mindez nem érdekli, ők csak elszántan és maximálisan a feladatukra koncentrálva edzenek azért, hogy népünknek és a Kedves Vezetőnek szép pillanatokat szerezzenek és hogy megismételjék 1966 világraszóló sikereit!

21 komment

Címkék: ellenség csollima kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr712077771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Toto_ 2010.06.13. 11:18:00

Figyeltétek elvtársaim hogy a dagadék burzsuj riporter hogy kihangsúlyozta, nem engedhetnek meg maguknak egy saját edzőhelyet ezért mentek nyilvános edzőterembe.
Hiába, viccelődnek, viccelődnek, de majd egyszer talán az Északi Tigrisek fognak viccelődni vele. Kíváncsi vagyok milyen vicces kedvében lesz majd egy AK47 csövével a pofájában ez az imperialisták láncos kutyája!

További szép vasárnapot kívánok minden békeharcos elvtársamnak, nézzétek meg az Internacionálét eredeti Népi Koreai előadásban!
www.youtube.com/watch?v=4PxbtmnA5oI

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.13. 11:35:48

@_Toto_: Milyen jól mondod elvtárs! Remélem benned és csodás avatarodban egy törzskommentelőt üdvözölhetünk, akkor velünk fog szorítani a dicsőséges népi Korea sikereiért!
Az Internacionáléért pedig külön köszönet!

Bedinger · http://teamusa.blog.hu 2010.06.13. 12:04:55

Szokásos komcsi humbug. Nem akarják megmutatni a népnek, milyen a szabad világ, aztán ez a fedősztori.

Kommun_István 2010.06.13. 12:06:36

Köszönet ezen blogért elvtársak!

Hiába no, mi vagyunk az egyetlenek a kommunista tömbből akik tiszteletüket teszik ezen a VB-n, még szovjet bajtársainknak sem sikerült kijutniuk. Előre hát, legyen miénk a vörös dicsőség!

A fenti esetről pedig csupán annyit, hogy természetesen lett volna pénz saját teremre is, a sportbarát elvtársak azonban belátták hogy az erre fordítandó összegnek jobb helye is van a mezőgazdaságban vagy a népi hadseregben, így ők maguk kérték hogy az olcsóbb nyilvános edzőteremben készülhessenek a soron következő mérkőzésre.

Hajrá Észak-Korea!

Henke 2010.06.13. 12:12:49

Szom Ki-Van szintén koreai származású? Vagy csak beállt valaki Koreai NDK posztokat írni. -no offense, csak kíváncsi vagyok ;)

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.13. 12:24:00

@Bedinger: Mert a Coca-Cola meg a szabadosság az olyan csodálatos mi? Népünk pontosan tudja milyen a "szabad" világ, irtózik is tőle erősen!

@Kommun_István: Melegszik a szívem ha ilyeneket olvasok!

@Henke: Jómagam és Be Ba-Szom is a népi Korea gyermekei vagyunk, diplomáciai szolgálatban vagyunk itt hosszú évek óta és örömmel vettül a felkérést, hogy a Kedves Vezetőt és fociját népszerűsíthetjük!

tóni 2010.06.13. 12:30:12

kemény ez a blog:D:D

Blitz! 2010.06.13. 12:36:10

én azért szorítok az északiaknak és szurkulok a déliek ellen :) .

_Toto_ 2010.06.13. 12:48:04

@Kommun_István: és az sem mellékes elvtárs, hogy az észak-koreai sportoló elvtársaknak nem derogál a nép közé vegyülni!
Náluk a sport nem az elhízott pénzes elit kokaingőzös kiváltság,a hanem a nép épülését és fejlődését szolgálja!

Az Északi Tigrisek ismét jól megmutatták az imperialistáknak!

angyalföldi partizán 2010.06.13. 13:15:45

Erőt ,egészséget az elvtársaknak!Mintha hájjal kenegetnék a szívemet ,tesókáim.Észak-Korea hátvédei üzenik:No pasaran!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.06.13. 13:58:17

Tetszettek volna normális országot csinálni és akkor most lehetne nézni a meccseket! Örüljetek, hogy nem szőnyegbombázták még végig az országot!

warren buffet 2010.06.13. 14:01:07

sajnos eddig az egész vb-n az imperialista Déli testvérek játszottak a legjobban...:)

ezt csak azért irom mert:"..a valótlan helyzetértékelés és a demagógia az agitátorok kenyere." (J.V. SZTALIN) ;)

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.06.13. 14:23:21

Ezúton üdvözlöm a Kedves Vezetőt!

A régi idők nagy focija után, a csapat felkészülését figyelve bizakodom abban, hogy az új idők nem focija következik és biztos vagyok abban, hogy az imperialista pénzemberek minden ármánykodása ellenére a világraszóló győzelmek híre elér az újságokon keresztül a dolgos néphez!

Maradok a Kedves Vezér elkötelezett elvtársa.

ui.

Kedves Vezér a nevem fedőnév, nem provokáció

2010.06.13. 15:38:20

@_Toto_:
"Náluk a sport nem az elhízott pénzes elit kokaingőzös kiváltság" - Asszociálnék: Maradona? Az az ember a bűnös kapitalizmus hülye vicce. El fogja szarni az argentinok VB-jét. A Kedves Vezető hazájában ilyesmi még gondolati szinten sem történhet meg!
Hajrá Észak! Adjunk holnapután a szambásoknak kemény leckét elhivatottságból, kitartásból és a Kedves Vezetőnk iránti hűségből!

Park Ban Dug 2010.06.13. 16:02:16

A déli agresszorok győzelme szükséges rossz volt. Mivel Vezető Tudósaink kiszámolták, hogy imperialista ármány miatt csak a döntőben mutathatjuk meg a megtévesztett déli népeknek közvetlenül a Dzsucse erejét, ezért -csakúgy mint nekünk- minden meccsüket meg kell nyerniük. Ezért a konspiráció és agitáció propaganda minden eszközével támogatjuk őket a végső, megsemmisítő vereségig, mint ahogy a nagy Sztálin elvtárs játszott a fasisztákkal.

Sokáig éljen a kedves és Nagyon Szeretetre Méltó Vezető!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.06.13. 18:58:28

@Park Ban Dug: Vezető Tudósaitok tévednek, ugyanis az hogy 2 csapat hol találkozhat, attól is függ, hanyadikként jutnak tovább. Számításaim szerint ha mindkét Korea 2. lesz akkor tényleg csak a döntőben, de ha az egyik 1.-ként, akkor hamarabb.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.06.13. 20:28:37

kornél, a vb után nézesd meg magad :)

Henke 2010.06.13. 22:27:32

@_Szom Ki-Van: óóó a francot, bebaszom és faszomkivan... jááááj de lassú vooolt!!! :D:D:D

Khayness 2010.06.13. 22:30:14

Nincs is szüksége annak az országnak VB meccs közvetítésre, hisz tudják, hogy győzni fognak! A hazatérő csapatot győztesként fogják ünnepelni!

Aki meg nem hiszi annak utánajárnak.

Tremere 2010.06.14. 21:43:22

Szép estét elvtársak!

Felháborító, amit azok a piszok déliek tesznek. Békésen tüzet nyitottunk az egyik hajójukra, mire ők bojkottálják az olimpia közvetítési jogát. Gyalázat! Atomot nekik!

Elvtársi üdvözlettel

Tremere
süti beállítások módosítása