Kim Dzsong Un -a Koreai Munkáspárt főtitkára valamint a Népi Korea Nemzeti Védelmi Bizottságának első titkára- külföldi pártvezetők gratulációját fogadta április 13. és 16. között.

Több meghatározó politikus mellett Renato Ravello, a Brazil Kommunista Párt elnöke és annak nemzetközi főtitkára, Ricardo Alemao Abreu; Prakash Karat, az Indiai Kommunista Párt Központi Bizottságának elnöke, valamint Pierre Ngolo, a Kongói Munkapárt főtitkára fejezte ki jókívánságát a Népi Korea nagyszerű új vezetőjének.
Az üzenetekben hangsúlyozták: Kim Dzsong Un főtitkárrá választása, valamint a Nemzeti Védelmi Bizottsági első titkársági kinevezése olyan politikai esemény, mely jól demonstrálja a Népi Korea elkötelezettségét a Dzsucse és a Szongun politikája, szellemisége mellett.

A külföldi pártvezetők sok sikert kívántak Kim Dzsong Un-nak népe vezetésében, s megerősítették barátságukat valamint szolidaritásukat országaink között.

Szólj hozzá!

Címkék: külpol dzsucse kim dzsong un csollima szongun songun

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr104472817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása