Az imperialista sajtóban megjelent állításokkal szemben a Népi Koreában igenis kiváló az egészségügyi ellátás, s a párt gondját viseli fogyatékkal élő honfitársainak is, mi valóban "senkit nem hagyunk az út szélén", ellentétben a kapitalizmus egészségügyi ellátórendszereivel szemben, melynek szinte csak vesztesei vannak.

A Fogyatékkal Élők Világnapját mi magunk is megünnepeltük. A Diákok Palotájában megrendezett jeles eseményen  fogyatékkal élő valamint egészséges polgár-és párttársainkon kívül képviseltette magát a Népegészségügyi Minisztérium legfőbb vezetője, Choe Chang Sik elvtárs is. Kérem, fogadják szeretettel a KCNA beszámolóját a rendezvényről.

2 komment

Címkék: blog korea egészségügy észak korea csollima népi korea

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr684950757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yardbirds 2012.12.27. 16:38:48

Az eszmei fölény nyilvánvaló az imprilista államokkal szemben, sokkal fogyatékosabb a Népi Koreai fogyatékos, de újabban Kim Dzsong Il eltárs útmutatása szerint újra jár a süket, és bot nélkül hall a sánta.

Rókakígyó 2013.07.22. 15:07:09

a meleg fogadtatásra szükség van, mert úgy látom, hogy fűtés nem volt a teremben.
süti beállítások módosítása