Az Észak Koreai Hírügynökség, valamint az imperialista kézben tartott külföldi sajtó is beszámolt róla: vezetőink és népünk nagyobb büszkeségére végre sikeresen sikerült pályára állítanunk a természetesen totálisan békés, polgári célokat szolgáló műholdunkat. Az előzetes nehézségeket leküzdvén végre az űrből is sugározhatjuk a Népi Korea dicsőségét, nagyszerűségét. Fogadják szeretettel az imperialista újdondászok képes beszámolóját az eseményről:

2 komment

Címkék: blog dzsucse rakéta műhold kim dzsong il kim dzsong un csollima népi korea szongun songun

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr134961290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wilson77 2012.12.17. 14:28:29

Kedves Elvtársak!

Kitörő örömmel fogadtam a hírt, hogy a dicsőséges Népi Korea bölcs vezetője ismét egy szöget vert a hanyatló és imperialista Nyugat koporsójába!

Elvtársak!
Van bölcs elvtársunk, van már saját műholdunk, van jövőnk, előttünk a dicsőséges út, melyen végig kell menni, s mely út végén, ha lehet, még szebb, még boldogabb, még békésebb jövő vár ránk, elvtársak!

Elvtársi üdvözlettel:

-wilson et.
sk.

Kom Szom-Ol · http://csollima.blog.hu 2012.12.18. 08:59:23

@wilson77:

Elvtárs!

Őszintén remélem, hogy maga nem ül fel a japán-és amerikabarát magyar sajtó (elsősorban az Index.hu) lejárató cikkeinek, és elszántsággal, hűséggel védelmezi a Népi Korea csodálatos technológiai és társadalmi vívmányait!
süti beállítások módosítása