Amint az kiderült, a Kedves Vezető bölcsessége és huncutsága nem ismer határokat, nincs ugyanis kétségünk afelől, hogy Kim Mjong Von esetében pontosan ő próbálta bevetni a technikai csavart. Ahogy arra egy kommentelő elvtárs is rávilágított, hasonló esetben a reakciós FIFA a kripto-klerikálfasiszta Törökországnak persze jóváhagyta volna a hasonló változtatást, de a haladó Korea ebben az alapvető jogban nem részesülhet, így szép nyerni! Ahogy a Kedves Vezető mondja "A Dzsucse-eszme egy eredeti forradalmi filozófia" című halhatatlan művében:

"A szocializmus igazságát és előnyeit szemlélteti, hogy a nép támogatja ezt a rendszert ... természetesen, a szocialista társadalomban is folytatódnak kisebb ellenséges elemek mesterkedései, és a forradalmárok soraiban előfordulhatnak árulók. Ezért a szocialista társadalomban jól meg kell különböztetni a néptömegeket és a velük szemben ellenséges elemeket"

A fentebbi sorokból is látható: FIFA, tudjuk mi vagy!

KÖZÉPPÁLYÁSOK

#17 An Jung Hak (Omija Ardija): Egyike azon két játékosnak Hak, aki nem a szülőföldjén látta meg a napvilágot. A reakciós Japán koreai megszállása idején családja Japánba települt, ő már ott született. Mivel ott él és ott is játszik, zavarba ejtően sok adatot tudunk róla: A legtapasztaltabbak közé tartozik a válogatottban, 31 évével, ennek ellenére mindössze 22 mérkőzése van a legjobbak között és 2 gólja. Magas, jó felépítésű védekező középpályás, az üvegcsontú brazilok és portugálok nem jelenthetnek akadályt neki. A japán liga egyik legjobb rombolója.

 

                         Dzsi Jun Nam (April 25): Teljes rejtély. Most pedig zene.

 

#22 Kim Kjong Il (Rimjongszu): A Kedves Vezető névrokona, ez biztos. Valamint az is, hogy már 2005-ben feltűnt az U-17-es vb-n és 2007-ben az U-20-as vb-n is képviselte a népi Koreát.

 

 

 

 

 

#15  Kim Dzsong Jun (Chengdu Blades): A progresszió országában divatos nagyjaink nevét adni a gyermekeknek. Szerepelt nem csak a mostani, hanem az elmúlt kettő vb kvalifikáción is. A kemény védekező középpályás Kínában is légióskodott.

 

 

 

 

 

#11 Mun In Guk (April 25): Újabb sokat látott játékosa a csapatnak Guk, aki jobb és baloldali középpályásként is nagyot tud nyújtani. 22 mérkőzésen szerzett 5 gólja nem is rossz mutató, az egyik legfontosabb kvalifikációs meccset, a Szaúd-Arábia ellenit is az ő találatával nyerte a Csolimma.

 

 

 

                         #4 Pak Nam Csol (April 25): Fiatal - 24 éves - kora ellenére harmincötszörös válogatott, technikás kisember. Kreativitását félhetik az ellenfelek!

 

                          #23 Pak Szung Hjok (Szobekszu): Minden bizonnyal betéve tudja. Fizikailag remek állapotú védekező középpályás, aki lát is a pályán.

 

                          #19 Ri Csol Mjong (Pjongcsang City): Gyönyörűek, nemde? Szintén résztvevője volt az U-17-es majd U-20-as világbajnokságoknak és nem egy társával együtt a B-válogatottal megnyerte a AFC Challenge Cup-ot, mely belépőtt jelentett neki a stabil A-válogatottba.

 

CSATÁROK

 

#7  An Csol Hjok (Rimjongszu): A baloldali középpályásként is bevethető támadó remek gólátlagot tud magáénak, 18 meccsen 10 gól, reszkessetek csoportellenfelek!

 

 

 

 

 

                           #12 Csoj Kum Csol (Rimjongszu): Jó lesz félnetek tőle! Tae Sze elsőszámú cseréje.

 

                           #10 Hong Jong Dzso (FK Rosztov): Csapatunk fénylő szeme, irányítója és a vb-selejtezők gólkirálya! Külföldi pályafutását Szerbiában kezdte, majd vitték volna a német imperialisták, de hazája tudtára adta hogy ez nem lenne számára jó választás, ő pedig a Kedves Vezetőt soha nem akarná megbántani, így mosolyogva mutatott ajtót a rá fogukat fenő láncos kutyáknak. Onnan került az orosz élvonalban szereplő rosztoviakhoz, ahol jelenleg is a csapat egyik legjobbja. C. Ronaldo, Kaká, lesz mit tanulnotok!

 

#9 Dzsong Tae Sze (Kawasaki Frontale): Dzso melletti legismertebb játékosunk, aki a volt megszálló sárga ördögök országában született, de a népi Koreában nőtt fel. A keret harmadik légiósa és gyors mint a szélvihar, gólokat ígér!

 

 

 

 

#6 Kim Kum Il (April 25): A keret egyik legnagyobb ígérete, 2006-ban az U20-as vb-n 4 gólt is szerzett és a torna legjobb játékosának választották! Tizenkétszeres felnőtt válogatott, eddigi egyetlen ott szerzett gólját az Üzbegisztán elleni döntetlen alkalmával szerezte.

 

 

 

 

Dicső és nagy reményekre feljogosító csapatunk bemutatásának végéhez érkeztünk! A napokban még több információval és érdekességekkel fogunk jelentkezni. Utunk nehéz és fáradtságos lesz, akárcsak a forradalmi és szent Paektu-hegyről indult ellenállási mozgalom útja, de a Nagy Vezér és a Kedves Vezető irányításával nincsenek lehetetlen távlatok! Kim Dzsong-Il, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság Nemzeti Védelmi Bizottságának elnöke, a Koreai Néphadsereg legfelsőbb parancsnoka, a Koreai Munkapárt főtitkára ellátta minden szükséges tanáccsal fiainkat elutazásuk előtt, így már csak rajtuk múlik hogy megvalósítják-e mindannyiunk álmát! Fel 1966-ra, fel egy kirobbanó eredményre!

9 komment

Címkék: csollima kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr952055100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.04. 13:09:05

felháborító, hogy az amerikai sátánisták szolgálatában álló blogok mindenféle titkokat kifecsegnek! remélem, legalább a fényképek vadidegen derék szántó-vető vájjárokról készültek, a konspiráció megfelelő szabályai szerint. a meccs előttig egyetlen morzsa információt sem lenne szabad kiadni a csapatról, még azt se tudják, hányan akarunk kifutni a zöld gyepre.
az ilyen fecsegő imperialista téglákat pedig úgyis utoléri a kedves vezető igazságos ökle, ahogy a pueblot is elkaptuk.
(látom, az ősi fa nemzetség nevét már elhagytad a neved elejéről, de a nép titkosszolgálatát ez nem téveszti meg, tudjuk ki vagy, és amint lesz benzin a fekete volgába, már megyünk is érted, kutya.)

Beyonder 2010.06.04. 13:20:34

Az Edző Elvtársról nem lesz poszt?

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.04. 13:28:17

@Radio Free Aberrania: Drága elvtárs, hisz ez egy olyan blog, mely csak Magyarországon, csak magyaroknak látható, előttük még ki lehet fecsegni a népi Korea vb titkait hosszú évtizedekig!

@Beyonder: Természetesen lesz! Szépen sorra veszünk mindent a kezdőmeccsig, különös tekintettel a Dzsucse-eszme vezérlő csillagával átitatott dolgokat.

szeme közé, laposan! 2010.06.04. 13:58:10

Ez a legviccesebb foci-vb blog, hajrá, hajrá!:)

Pacho · http://pacho.blog.hu 2010.06.04. 15:49:36

Kim Dzsong Jun (Chengdu Blades)

hát ha a Chengdu Blades-ben játszik akkor ő is légiós, elvégre az Kína.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.04. 18:39:31

@_Szom Ki-Van: személyesen lőttem agyon a tájékoztatási tisztet, hogy nem tájékoztatott erről a tényről.
ugyanakkor, für alle fälle, ahogy itt felénk, pjongcsangban mondják, éjfélkor kilőjjük (hogy mivel, azt még nem döntöttük el) a magyarok hozzáférését az internethez.
így tanította nekünk a kedves vezér.

neeskens 2010.06.06. 21:58:54

@Pacho: Olyannyira, hogy a csapat tulaja Kevin Mcabe, aki egyben a Fradié és a Sheffildé is. (Innen van a csapat neve is a Sheffield United beceneve a Blades).

Szóval, ha minden szerencsésen alakul, akkor a játékos még az Üllői úton is feltűnhet.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.06. 22:02:27

@neeskens: Elvtárs, igazad van, ám mivel baráti ország, (nagy szó ez!) ezért nem tartottam fontosnak kiemelni, de tény.

wan2bee 2010.06.07. 21:11:41

mi meg toluk is kikapnank szvsz..
süti beállítások módosítása