A Koreai Népi Demokratikus Köztársaság nem ok nélkül szálka a világ elnyomóinak szemében. Kristálytisztán látszó vörös világítótoronyként mutatja a földkerekség progresszívjeinek az utat a Dzsucse-eszme és a Szongun-politika által, a Nagy Vezér és a Kedves Vezető irányításával, akik a legmagasabb és legszebb fokára jutottak a tudományos szocializmusnak. A humanista és szocialista munkás-paraszti összefogás eddig is komoly sikerekre vezette a népi Korea gyermekeit és ez a világbajnokság alatt sem lesz majd másképpen.

Ahogy a Rodong Szinmun állapította meg egy számában: a koreai nép úgy szereti a hadsereget mint saját testét és vérét s most a hadserege a válogatott lesz! Kim Dzsong Il generalisszimus, akit okkal és joggal neveznek országokat átívelően a 21. század vezérlő csillagának, kijelölte az utat a futballisták előtt is. Nem véletlenül emlékeznek meg szeretett Kedves Vezetőnkről olyan elismert progresszívok, mint Martin Lötscher, Garifullina vagy Dzsong In Szuk. Ideológia kitekintésünket zárjuk a népi Korea ifjúságának legkedveltebb dalcímével, mely jelzi, idősödhett ugyan a Kedves Vezető, de mindenki szívében ott van: ""Nélküled, Kim Dzsong-Il, nem lenne a haza".

Nem sokat oszthatunk meg Kim Dzsong-Hun szövetségi kapitányunkról, hiszen kínosan ügyel arra ő is, mint a csapat, hogy a legnagyobb titokban készüljön fel arra a végső csapásra, mellyel a csoportbeli ellenfeleket fogja eltiporni. Amit leszögezhetünk és ami biztos, hogy válogatottunk mindenkori legfőbb fegyvere a maximálisan fegyelmezett, tökéletesen kivitelezett védekezés, melyet a fizikailag ragyogó állapotban lévő játékosok zseniálisan végeznek el. Őszinte szocialista emberek lévén, bizony beszélnünk kell a meglévő minimális problémákról is: nem a támadás és a gólszerzés fiaink legfőbb profilja, az utolsó 3 vb-selejtezőn nem sikerült kapuba találni. Igaz, amíg ilyen akciókra képesek az elvtársak, addig aggodalomra nincs ok!

Játékosainkon nagy a nyomás, hiszen a világ progresszívjei, különös tekintettel a már említett livornóiakra, örömmel és boldogsággal fogják játékukat figyelni, de a népi Korea neveltjeit ez nem terhelheti meg! Nem titok felállásunk sem: leggyakrabban a 4-5-1 és az 5-4-1 jelezte betonfallal fogadjuk ellenfeleink. Komoly és fegyelmezett visszazárások, bravúros kivitelezésű gólok és a Kedves Vezető. Utóbbi videóban pedig egyértelmű csapást is mérünk arra a nevetséges tételre, miszerint a népi Koreában elnyomás lenne, elég csak megnézni a sugárzó mosolyokat és tapsokat, vagy akár azt a momentumot, mikor a Fénylő Nap utódja már maga inti megnyugvásra az őt ünneplőket, micsoda visszafogottság és szerénység! 

Kim Dzsong-Hun egy nyilatkozatában sem felejti el megemlíteni, hogy ő és csapata a Kedves Vezetőért és anyaföldjükért fognak harcolni, valamint arról is bizonyságot tett hogy személyesen a Kedves Vezető adott nekik tanácsokat és így sikerülhetett a történelmi siker! Csak hőn remélni tudjuk, hogy a meccsek előtt és alatt is vigyázó szemei a Kedves Vezetőnek a csapaton lesznek és a technika vívmányaival segítő szavait eljuttatja Hun mesternek. Végül búcsúzzunk egy hiánypótló videóval, mely egy munkásleány tolmácsolásával ad közelebbi képet fiainkról!

5 komment

Címkék: csollima kedves vezér kim dzsong hun

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr232057770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

is 2010.06.05. 11:02:55

Szom Ki-Van - ettől beszartam :-D

Hagrid 2010.06.05. 11:37:54

Jó poén.:D Amúgy a csoport visszataszító. A mélypont persze Észak-Korea. Remélem pont nélkül vagy az Elefántcsontpart elleni döntetlennel esnek majd ki...A továbbjutás után pedig Brazília és Portugália is kiesik nagy meglepetésre hehe.:D Nagy beképzelt arcok.:P

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.05. 21:36:05

remélem, a csoportból egyedül a koreai nép igaz fiai jutnak tovább, az összes többi senkiházi csapatok tagjai pedig valamelyik előremutató téeszünkben fog ezentúl rizst plántálni.
süti beállítások módosítása