Mi szem-szájnak ingere, minden megtalálható ezen az oldalon. Meg akarod mutatni hogy szívedből szurkolsz a népi Koreának? Reggeli kávé a címeres bögréből! Mint igazi baloldali haladó, géniusznak tartod Kim Dzsong Ilt? Viselj Korea zászlajával díszített pólót! Nemcsak sejted, de tudod is hogy Tae Sze lesz a vb aranycipőse? Néphadsereges falióra a te választásod! Jegyzetelés közben is csodálni akarod a Kedves Vezetőt? Füzetek garmadája az ő képmásával! Bámulatos választék, csekély árért. Mindenképpen látogasd meg a honlapot! Személyes kedvencünk látható alant:

3 komment · 1 trackback

Címkék: elvtársak kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr952072104

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labdarúgó világbajnokság (aka Foci VB) 2010.06.11. 09:01:30

A labdarúgás a földgolyóbis legnépszerűbb játéka, amit annak köszönhet, hogy csak labda kell hozzá, meg egy placc, ahol rúgni lehet. Erre utal az elnevezése is, bár amerikaiul soccernek hívják, ami meg a szopósra hasonlít. (Na jó, természetes...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása