Komoly szavakat fogalmazott meg a napokban Son Kwang-Ho, aki a helyettes vezetője hazánk futball-szövetségének: "Észak-Korea fogja megnyerni a vb-t! Szeretett vezetőnk, Kim Dzsong-Il támogatásának és útmutatásának köszönhetjük eddigi sikereinket és a trófea megszerzése is az ő mérhetetlen zsenialitásának lesz köszönhető!"

Ebből is látható, hogy milyen nagyszerű ország hazánk, hiszen a bűnös nyugat sújthat minket bármilyen gazdasági szankciókkal, népünket taszíthatja a legmélyebb szegénységbe, ők akkor is egy szívvel és lélekkel állnak a Kedves Vezető mellett! Ahogy egy kínai szurkolónk mondta, egyike annak az ezer elvtársnak, akik minket fognak biztatni: "Szorítani fogunk Észak-Koreáért, mert a szomszédaink és keményebben dolgoznak mint akármelyik kínai sportoló."

A holnapi felállásról már némi információkat csepegtetett Hun kapitány, az biztos, hogy nem a brazilok ellen fog kísérletezni, így a jól megszokott 5-3-2 vagy 5-4-1 lehet a felállásunk. A kapuban Guk, a védelemben Dzsin és Il, a középpályán Guk és Cson, valamint a támadósorban Tae Sze biztosra vehető hogy kezdő lesz.

Lassan de biztosan közeledünk a perchez, mikor igazán elkezdődik a vb, természetesen a népi Korea első és minden mérkőzése során élőben tudósítunk és kommentálunk, amiben társként szeretettel várjuk és elvárjuk a kedves elvtársak megnyilatkozását! Ez utóbbiról még lesz pontosítás.

30 komment

Címkék: hírek csoportmeccsek csollima kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr492079484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2010.06.14. 11:18:02

Ezúton köszöntöm Szeretett Vezér elvtársat és Son Kwang-Ho-t!

"Észak-Korea fogja megnyerni a vb-t! Szeretett vezetőnk, Kim Dzsong-Il támogatásának és útmutatásának köszönhetjük eddigi sikereinket és a trófea megszerzése is az ő mérhetetlen zsenialitásának lesz köszönhető!"

Ennél szebben és igazabban nem is mondhatta volna!
Hacsak az imperialisták ármánykodása meg nem akadályozza, Szeretett Vezetőnk útmutatásai valóban a győzelemre fogják segíteni a nagyszerű népünk már így is legendás hírű csapatát!

Szeretett Vezérnek elvtársi üdvözletemet küldöm és tiszta szívből szurkolok a Népi Korea futballcsapatának!

_Toto_ 2010.06.14. 11:36:19

Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, hogy van egy olyan ország a földön, amit a bölcs, előrelátó és jóságos Kedves Vezető irányít!

A nép szeretete elárasztja a Kedves Vezetőt, a egység megbonthatatlan, a kínai elvtársak szurkolása mellett szinte biztos lesz az északi tigrisek győzelme! Nagyon kellemetlen perceket fognak okozni a kokainban fetrengő és Coca Colát habzsoló, a dolgozó népet eláruló, tehetségüket júdáspénzre felváltó sztárocskáknak.

Hajrá Népi Korea!!!

csirko pasek 2010.06.14. 12:02:38

EZ A BLOG TELJESEN ADDIKTÍV
a Kedves Vezető büszke lehet, hogy ilyen kiváló követői vannak :)

_Toto_ 2010.06.14. 12:07:27

@csirko pasek: Ez is bizonyítja a Kedves Vezető és népe felsőbbrendűségét a rothadó elnyomó társadalmakhoz képest!!!

Ahogy nem sikerül az imperialistáknak betiltani a Dzsucse eszme tanait, máris mennyi követőre tesz szert.

csirko pasek 2010.06.14. 12:21:10

Vannak örök eszmék, a Kedves Vezető szelleme pedig a bizonyték a szocialista igazság mindenhatóságára.
Aki egyszer megpillantja a Kedves Vezetőt, rögtön tudja, hogy élete kiteljesedett és másra nincsen szüksége, csak a Kedves Vezető szeretettel teli tekintetére!
Még egyszer köszönjük Neked Kedves Vezető, hogy elvezetted hazánkat a világbajnokásgra, ahol az imperialista kutyáknak megmutathatja a nép, mitől is annyival magasabb az életminőség Koreában (mert ilyen országból csak egy létezik, mégha a galád cselszövők el is akarják hitetni a világgal ennek az ellenkezőjét)!

_Toto_ 2010.06.14. 12:46:20

@csirko pasek: Jól mondod Elvtárs, Korea csak egy van!

A jelenlegi déli bábállam a koreai csecsemőket gyilkoló amerikai szörnyek zsoldoshadserege nélkül élettelen marionettbábuként rogyik össze, amikor dicsőséges északi csapataink átlépik a 38. szélességi fokot és felszabadítják a rezsim kizsákmányoló elnyomása alatt szenvedő déli testvéreiket!

No de félre a politikát, egyenlőre a VB-n kell megmutatni az imperialisták bérenceinek, mire is képeseka vörös tigrisek!
Hajrá Népi Korea!

csirko pasek 2010.06.14. 13:10:50

A Koreai politika a nép érzületének kifejeződése, amelyet a Kedves Vezető artikulál. Köszönjük Neked Kedves Vezető, hogy kimondod helyettünk, amit gondolunk és amit érzünk! Vajh ki tudná ezt a Kedves Vezetőnél jobban megfogalmazni?!
Népünk szolgalelkű kisebbségére pedig addig nem is érdemes szót vesztegetni, amíg a jenkik kutyák mancsából csipegetnek, bár ha információim helytállóak, már délen is készülnek a következő ÁPRILIS 25-re, minden napok legnemesebbjére.
Már csak 1 nap és végre valahára megnyilvánulhat a megtestesült forradalom a Kedves Vezető legnagyobb örömére!

Park Ban Dug 2010.06.14. 13:24:33

Legmélyebb szegénység? Más államok talán több mérgező kokakólát vedelhetnek, de a valódi gazdagság az Eszme gazdagsága. amerikának lehet hamburgere (haha) de nekünk van Dzsucsénk!

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.06.14. 13:26:05

(A férjem tegnap szólt, hogy van ez a blog. Elkezdtem olvasni, még mindig sokkos állapotban vagyok. :-D A szerző előtt le a kalappal.)

Park Ban Dug 2010.06.14. 13:26:25

@Park Ban Dug: És persze Kedves Vezetőnk. (2x egymás után elfelejtettem megemlíteni Őt, tehát tradícionális Kommunista öngyilkosságot követek el: 3x tarkónlövöm magam.)

Park Ban Dug 2010.06.14. 13:27:28

@Felicitasz: Remélem férjeddel csak gyermeknemzési okból közösülsz, elvtársnő!

Húmekkoramolylepke! 2010.06.14. 13:53:24

A gaz imperialista, nyugati rablóbanda nem egyszer lopja bölcs vezérünk lendületes megszólalásait, népbutító termékeinek népszerűsítése céljából megírt szövegeiben!

Hát nem elég, hogy védőszárnyai alá vette gyermekded népének összes fiát...még az Átkozottak szemérmetlen húzásaival is meg kell bírkóznia!

Ám Ő erejét s végtelen bölcsességét mutatja, hogy Mi ebből semmit sem érzünk!

csirko pasek 2010.06.14. 13:53:59

@Park Ban Dug: Csak csínján a golyókkal! Nem a földben terem, mint a rizs, amely oly tápláló eledele szorgos népünknek!
Egyetlen mentséged, hogy a Kedves Vezető és az általa jóváhagyott népi humor magasságait tolmácsolod, így biztosak lehetünk benne, hogy még 1 millió imperialista kivégzéséhez sincsen szükség golyóra. Éljen a Kedves Vezető, aki nevetve tanít!!!

Park Ban Dug 2010.06.14. 14:04:35

@csirko pasek: Bölcsességed megaláz, elvtárs.

csirko pasek 2010.06.14. 14:12:36

@Park Ban Dug: Szavaid hízelgőek, de népünk igaz bölcse a Kedves Vezető! Alázatos mentalitásodra pedig a Kedves Vezető is büszke, hiszen nincs is szebb annál, mint mikor a nép egyszerű gyermeke nagy vezére kedvére tehet!
A Kedves Vezető ihlette humor gyöngyökért pedig külön hálával tartozunk neked!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.06.14. 14:21:36

Én csak azért írok, hogy ne mindig ugyanaz az 5-6 ember kommenteljen, akik Nemnormális Koreát éltetik. Persze a kommunista rezsim ki fogja cenzúrázni, de mindegy.

plb 2010.06.14. 14:24:52

Az észak-koreai nép vezére minden megszólalásával a népét, országát és így a nemzeti válogatottat segíti. Ez a VB alkalmával sincs másként. Ha azt mondta, hogy ők nyerik a versenyt, akkor Észak-Korea nyer.
Éljen soká a Kedves Vezető és a kis családja!

csirko pasek 2010.06.14. 14:29:01

@Yooha: a Népi Koreában nincs helye a cenzúrának! Mindenki szabadon mondhatja el véleményét. Az, hogy a nép azt gondolja, mint a Kedves Vezető, csak azt jelentheti, hogy megértette a Kedves Vezető gondolatait, hibátlan érvrendszerét.
Ezért is tartanak szabad választásokat, hogy a világ fejletlenebb része is láthassa, hogy micsoda békében és egyetértésben van a koreai nép.

Arilian 2010.06.14. 14:45:39

Nekem csak egy kérdésem van:
Hová lett Yooha elvtárs?

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.14. 15:15:04

@csirko pasek: Pontosan így van! Az csak a nyugati világ romlottságát mutatja, hogy képtelenek bármiben is egyetérteni, odahaza nem csak egyetértünk, de együtt is lélegzünk! A Kedves Vezető mindenben érzi és tudja a nép gondolatát. Csak egy példa: abban a fene demokratikus Amerikában hány parlamenti párt is van? Kettő. A népi Koreában ezzel szemben 3! Ennyit erről elvtársak!

@Arilian: A Dzsucse-eszme nevében megbízott elvtársak a jó útra nevelik, a saját érdekében.

_Toto_ 2010.06.14. 15:45:16

@csirko pasek:
Valóban így van, a rizsnél néha fontosabb a fegyver, ami létünket biztosítja a vesztünkre ácsingózó imperialista hordák gyűrűjében.

Hiszen a Nagy Vezér, Kim Ir Szen is megmondta: édesség nélkül lehet élni, de lőszer nélkül nem.

@Park Ban Dug: pontosan így van, a szexualitást és pornográfiát hagyjuk meg a hanyatló nyugat ópiumának!

öööö I don't know! 2010.06.14. 15:49:55

az elején nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek... de aztán megvilágosodtam, reggel lett!

saiid · http://turkfutbol.blog.hu/ 2010.06.14. 15:53:41

"Észak-Korea fogja megnyerni a vb-t!"
Ezt eddig is tudtuk, de végre beszélünk is róla. Az, hogy a felállás mi lesz, gyakorlatilag lényegtelen. Sima 3-0.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2010.06.14. 16:05:08

@Arilian: Yooha elvtársat egy átnevelő táborba kisértük, ahol visszatereljük a helyes útra. Előtte még készséggel megadta accountjának jelszavát.
Kom-bó Ken informatikus

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.14. 16:35:09

@Yooha: kedves elvtárs, a nemnormális koreát a "taegeuk jeonsa" imperialista blogon éltetik, így rossz helyre került e hozzászólásod.

azért írnak ide ilyen kevesen, mert szorgos népünk többi tagja szorgosan gyakorolja a következő arirang-formációt, mely húszmillió elvtárs által alkotott gigantikus élőkép lesz a VB-győzelem, no meg a Kedves Vezető tiszteletére.
(arirang-spoiler: a 수령, Nagy Vezérünk a Chollima hátán szökik a vörös csillagos tiszta égbolt irányába, miközben a kedves vezető bölcs mosollyal emeli magasba a kupát, körötte a hős labdarúgókkal, és a világbékén őrködő néphadseregünkkel.)

2010.06.14. 16:48:27

@öööö I don't know!:
Hát persze, hogy reggel lett, hiszen a Kedves Vezető is ezt akarta.
"A Népi Koreában csak akkor kel fel a nap, mikor már a Kedves Vezető is felkelt és akkor nyugszik le, miután a Kedves Vezető is nyugovóra tért."

A portugálok, meg szambás kolóniájuk persze nem ellenfél! Holnap az első nagy nap, vállvetve fognak fiaink küzdeni a stadionban. Éljen a Kedves Vezető!

2010.06.14. 16:49:11

Az imperialisták szabotálják a blogmotort!!!

angyalföldi partizán 2010.06.14. 18:43:39

Erőt ,egészséget az elvtársaknak!Brazilia burzsoá,elnyomó fiai már most reszketnek népünk legkiválóbbjaitól.Egy,csak egy bánatom van:hogy nem a nagyszerű Népi Koreában láttam meg a Holdújévet.

Kommun_István 2010.06.14. 19:18:52

Lássuk be elvtársak, elképzelhető hogy a sehonnai brazilok egynémely tekintetben jobbak, képzettebbek a mi sportbarát elvtársainknál, netán a nemzetközi színtéren szerzett tapasztalatuk is több a miénknél, előbbi felvetés azonban csupán a porhintésnek köszönhető. Imperialista ellenségeinknek valójában fogalmuk sincs róla hogy mire képes a csapatunk, de így például a kapusnak jelölt csatár igazából tényleg kapus, sikerült a csel!

A Kedves Vezető pedig az ő határtalan bölcsességében helyesen ismerte fel hogy az egyéni képességek hiányát pótolja az elvtársaink győzelembe vetett töretlen hite!

Hajrá Népi Korea!

csirko pasek 2010.06.14. 20:34:00

@_Szom Ki-Van: @_Toto_: Hatalmas élményt jelent számomra, hogy ilyen csillogó elmékkel folytathatok diskurzust az élet, vagyis Korea igazán fontos dolgairól.
Úgy vélem ezért is mély hálával tartozom a Kedves Vezetőnek!
süti beállítások módosítása