Lecsengett a vb, magunk mögött hagytuk az elmúlt hónapot, történt velünk igen sok minden, zajlott a nyár. Ez csupán egy felmérő poszt, egy kérdés: van-e kedve az elvtársaknak velünk tartani továbbra is az igaz kommunizmus, leginkább a Dzsucse útján? Rég adtunk hírt magunkról, de az utóbbi időben felszívtuk minden erőnket, eszmei elkötelezettségünk még szorosabbra fűztük, így ha van valós igény az olvasó eszmetársaktól a további képzésre, úgy bizony folytatjuk!

Elsőként természetesen a csúf imperialista sajtó vádaskodásaival fogunk foglalkozni, amely gengszter hadműveletet egyébként már rég megcáfolták. Nyilván mi is elmondjuk a véleményünket bővebben. Tehát elvtársak! Mi legyen? Gyors és határozott válaszokat várunk, ahogy az igaz és karakán kommunistáktól elvárható!

Frissítés: Emberek, 10 komment 10 elvtárstól már tényleg mutatja, hogy van miért dolgoznunk, öten már vagytok!

17 komment

Címkék: propaganda elvtársak kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr722206604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plb 2010.08.08. 15:28:12

Igen! Az ideológiai tanításokat mindig örömmel olvasom.
Mégegyszer, Igen!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.08.08. 18:54:33

Előre a Kedves Vezető által kijelölt úton! Folytatni!

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2010.08.08. 19:26:33

Gyorsan átnéztem a dél-koreai újságokat. Érdekes módon alig foglalkoznak a témával, saját hír nincs is, csak az angol Sunra hivatkozva írtak arról, hogy az edzőt építkezésen látták dolgozni.

Viszont volt egy ÉK-val foglalkozó cikk, amely 1 hónapja a megérkezésről számolt be. Ott voltak rokonok, sőt szurkolók is. Ez pedig nyilván csak úgy lehetséges, ha engedélyezték nekik a megjelenést.

Kedves Vezeto 2010.08.09. 17:13:29

Na, csak lassan a testtel, Elvtarsak!
Az nem kerdes, mi legyen? Mi mar pontosan tudjuk mit epitunk, honnan jottunk es merre tartunk! Azt kell megvizsgalni, hogy most mi van?
Tenyleg azt szeretnek az Elvtarsak, hogy felhiguljunk es a divatkommunistak meg a tobbi diverzans beszivarogjon? Beengedjuk magunk koze az ugynevezett joleti, hamis profetakat es epet hanyo tarsaikat, hogy tovabb bomlasszanak? Kell ez nekunk?
Hajra Csollima! Hullamozzatok!!!

plb 2010.08.09. 20:25:31

Nekünk politizáló emberek kellenek. Az, hogy divatból-e, vagy áskálódási céllal, esetleg diverzáns feladattal jönnek, az minket ne érdekeljen. Idővel ők is belátják majd, hogy a a fényes ösvényhez csak az az egy út vezet, amit a Kedves vezető a számunkra megmutatott. Ha ezt nem tudják belátni, hát "isten velük"! Nekün akkor is meg kell mutatni a klerikálisoknak, hogy van még bőven magyar kommunista.

A Fényhozó 2010.08.10. 07:25:17

Folytatni, elvtársak, folytatni!

_Toto_ 2010.08.10. 23:57:54

Bár most a kommentek száma relatíve kevés, de volt 1 hónap kihagyás, kifulladt a forradalmi lendület.
De nem szabad hagyni, hogy a történelem elrobogjon mellettünk! A vérünk és zászlónk vörös, szívünket ezt a vörösséget keringteti testünkben, a kommunizmus bennünk van, elvtársaim! Nem szabad letérni az igaz útról, a vörös útról!

Mindezt újra lehetne építeni nem kevés munkával, előre Észak-Koreáért, a Dzsucse-ért, és a dicső kommunista útért!

Egy másik elvtársam részéről IRL utat szervezünk az egyetlen igazi munkás-paraszt országba, de ez még a jövő év zenéje, mert az imperialisták minden módon vissza akarnak minket tartani! Ha visszatértünkkor világít ez a vörös sziget az imperialista kábítószer-sajtó tengerében, akkor belinkelem a beszámolót ígérem. :)

revolver 2010.08.11. 00:01:08

Folytatni KELL! Ez nem kérdés, támogatnunk kell a Kedves Vezetőt, és mivel mással nem, mint egy cenzúra mentes, szigorúan csak igaz híreket tartalmazó bloggal. Védjük meg a szabadságunkat Eltársak!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.08.12. 18:42:00

@_Toto_: lehet csatlakozni az úthoz, vagy zárt a közösség?

Iustizmord 2010.08.16. 00:26:44

ÉN PEDIG A NÉPI KOMMUNISTA MEGÚJULÁS ZÁLOGÁT LÁTVA, MOST HŰSÉGEKSÜT TESZEK A NÉPI KOREA NAGYSZERŰ KOMMUNISTA VÍVMÁNYAINAK TOVÁBBÉLÉSE ÉRDEKÉBEN, S A KEDVES VEZETŐ ÉLETÉT ÉS EGÉSZSÉGÉT ŐSZÍNTÉN KÍVÁNVA, HARCOLOK A NYUGATI IMPERIALISTA ELNYOMÁS ELLEN.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.16. 01:24:12

@Iustizmord: Hadd éljek a szinesztézia nagyszerűségével: Isten hozott elvtárs!
Maradj is velünk.

MagyarZizzi (törölt) 2010.08.16. 11:12:46

Ennél szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna! És ezt is a Kedves Vezetőnek és csodálatos népének köszönhetem! Kicsit megkésve, de igen, akarom, és sírig tartó hűségemről biztosítom ezt a nagyszerű országot! *könnyekben tör ki*

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.08.16. 17:31:06

@MagyarZizzi: Ne érzékenyüljön el Elvtárs, mert a gaz imperialisták ezt nem az öröm és meghatottság, hanem a gyengeség jeleként fogják értelmezni.

Ennek pedig nem örülne a Kedves Vezető.

Ugye nem szeretne szomorúságot okozni a Kedves Vezetőnek, Elvtárs?!?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.08.22. 20:57:28

Mikor lesz végre új poszt, iránymutatás, tanítás, Elvtárs?
süti beállítások módosítása