Nem győzzük elégszer hangsúlyozni: az elnyomó nyugati rezsimek és bértollnokaik által sulykolt propaganda ellenére a népi Korea és  vezetői a haladó szellemű országok közt nagy elismertséget és tiszteletet vívtak ki. Ezt igazolja, hogy dél-amerikai barátaink, a peruiak is készülnek, hogy megünnepeljék a Nagy Vezér születésének közelgő évfordulóját:

" 2010. december 17-én, megtartotta rendes évi találkozóját a Kim Ir Szen Születésnapján Tartandó Ünnepségek Előkészítő Bizottsága. Felix Fernandes Torres, a bizottság főtitkára megtartotta beszámolóját, melyet beszédek követtek.

Áttekintették és sikeresnek ítélték az idei ünnepi eseményeket, s felszólították a lakosságot, hogy tegyenek meg mindent, hogy még hangulatosabb ünnepség keretében köszönthessük a Nagy Vezért 2011-ben is. Felix Fernandes Torres ugyanakkor kiemelte annak fontosságát is, hogy még nagyobb, grandiózusabb tervet kell készíteni a 2011-es ünnepre, ezzel is növelve az esemény fényét."

4 komment

Címkék: peru korea propaganda külpolitika kom szom ol dprk kcna felix fernandes torres

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr322541955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tréfás kedvű felhasználó 2010.12.28. 10:27:06

Azt hiszem itt az ideje, hogy világszerte rajokat alapítsunk és még időben felkészüljünk a Nagy Vezérre való méltó megemlékezésre. Én részemről vállalom a helsinki és finnországi elvtársak eligazítását.

patkó78000 2011.01.01. 11:51:31

Szevasztok!
Engem is érdekel Észak-Korea helyzete és gyakran olvasgatok is ebben a témában, de remélem a Kim Dzsong Il szeretetetek valójában csak vicc és nem valódi rajongás. Ha ez nem vicc hanem valóság akkor pedig csak annyit kívánok, hogyí legyetek átlagpolgárok Észak-Koreában, és tapasztaljátok meg a bőrötökön, hogy milyen nagy vezető is Kim.

MagyarZizzi (törölt) 2011.01.03. 10:30:06

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy boldog, sikeres és eredményekben gazdag újévet kívánjak minden kedves elvtársamnak! Maradjunk a következő évben is állhatatosak, elkötelezettek, és szorgalmasak!

@patkó78000:
Én is így találtam rá erre a blogra, csak keresgéltem a témával kapcsolatban, de az itteni elvtársak elhivatottsága felnyitotta a szememet... :-D

Kom Szom-Ol · http://csollima.blog.hu 2011.01.03. 14:50:33

Elvtársnő, Elvtársak! Köszönjük a biztató szavakat! Egy-két nap, s újra jelentkezünk a népi Korea legfontosabb híreivel!
süti beállítások módosítása