Ellenség khm, elnézést… ellenfélnézőben járunk. Szerencsére nem kerültünk nehéz csoportba, bár pontosan egyik országról sem tudjuk, hol helyezkedik el. A Vörös Fergeteg nevű, fegyvertelen, kizárólag meteorológia célokra használt műholdunk adatai alapján úgy tűnik, egyedül Brazília van lőtávolon belül, a másik két országra szárazföldi csapást vagyunk kénytelenek mérni adott esetben, erre azonban nagy valószínűséggel nem kerül sor. Lássuk, miért.

Brazíliában ugyan érthetetlen módon több politikai párt is van (itt nekünk azt mondták, ez máshol is így van), de az egyik legnagyobb a roppant szimpatikus Munkáspárt névre hallgat. Ők adják az elnököt is, akit 60 százalék választott meg, vagy valami ilyesmi… ezt sajnos nem tudjuk értelmezni. Az mondjuk világos, hogy a Fényes Napnak csak egy gyermeke van, és azt mi szipkáztuk el, hogy vezesse büszke népünket, de hogy ez a 60 százalék mit jelent, arról fogalmunk sincs. Meg maga ez a választás sem tiszta, de mindegy is, mert lőtávolon belül vannak.

Elefántcsontpart – bár pontosan nem tudjuk, hol van – rengeteg AK-47-est vásárolt tőlünk, különösen a 80-as évek után, mert azóta egymással vannak elfoglalva, nem a franciákkal. Nincs rend az országban, amit ők is annak köszönhetnek, hogy úgynevezett többpártrendszer van náluk. Hogy erre mi szükség van, azt nem nagyon értjük, mondjuk bálványimádók, ahogy a brazilok is, úgyhogy nem meglepő a dolog. Portugáliának szocialista kormánya van, ráadásul örömmel látjuk, hogy itt is vannak elvtársaink, akiknek a címerükben ott van a sarló és a kalapács (sokkal rosszabbak, mint a brazilok, gyengébbek, mint a gyerekek altatására használt rizspálinka), nekünk pedig ennyi elég is ahhoz, hogy barátinak tekintsük őket, és csak kicsit gyanakodjunk. A csoportunk tehát rendben is lenne, és a következő körben sem valószínű, hogy belefutunk olyan országba, amellyel háborúban állunk, ehhez ugyanis tovább kellene jutnia Új-Zélandnak, amit nem fog. Az olaszokkal lenne a legjobb játszani, azokat mindig megverjük. A B és a C csoportot kell nagyon figyelnünk, a B-ben országunk elbitorolt déli felének bábkormány által irányított, szegény, megvezetett fiai vannak, a C-ben pedig maga a Sátán.

Természetesen mára is van versiként, amit ezúttal a Negyedhüvelykes Gyalogsági Tarack őrs diákjai készítettek a tiszteletünkre. Szívszorító, nincs rá jobb szó.


Vörös Csatár csak ballal lő, nem jobbal
Szélről támadj, büszkén vágtat a bal
Bolsevik bombázó, mondd, mit üzensz
Kapja be a NATO, meg az ENSZ!



 

7 komment

Címkék: ellenség csoportmeccsek kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr942054833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.04. 07:34:36

Nagyszerű írás elvtárs! A képért pedig külön dicséret, a népi Korea Központi Levéltárának Reakcióellenes Részlegén található ez, ha jól sejtem.

Dok 2010.06.04. 10:01:07

Ez nagyon beteg. :-D

"Az olaszokkal lenne a legjobb játszani, azokat mindig megverjük."
Ezen pedig felsírtam. :D

szeme közé, laposan! 2010.06.04. 10:50:03

Először arra gondoltam,hogy ennek a kommer csapatnak minek népszerűsítő blog, de az első félmondat után feltört belőlem a röhögés, úgyhogy csak így tovább!:):)

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.04. 13:16:58

be elvtárs, látom, hogy pártunk nevelő munkája gyümölcsöt is hoz.
ha megírja, melyik iskolában végzett, akkor abban az intézményben következő télen kivételesen lesz fűtés.

Pumpui 2010.06.04. 16:31:59

"a C-ben pedig maga a Sátán" :-))) Ez tetszett! :-)

ruba 2010.06.04. 17:44:07

Látom az "elvtárs" valójában az imperialisták ügynöke, aki azon ügyködik, hogy lejárassa a koreai nép demokratikus kormányát. Ugyanis aki valóban szereti a mi Kedves Vezetőnket, az nagyon jól tudja azt is, hogy az országban demokrácia van, több-pártrendszerrel:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_political_parties_in_North_Korea
Ettől eltekintve az írás zseniális:)

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.06.05. 04:27:09

@ruba: Kétségtelen tény és nagyon örülünk hogy rávilágítottál, hiszen a népi Korea törvényhozásában 3 párt van, a Koreai Munkapárt, a Csondoista Csongu Párt és a Koreai Szociáldemokrata Párt.
Az úgynevezett demokratikus USA-ban, hány párt is...? Egy újabb mocskolódást lepleztünk le!
süti beállítások módosítása