Gratuláció

2010.12.08. 13:43 Kom Szom-Ol

Az imperialista bérsajtóban sokszor olvasható elfogult híradásokkal szemben dicső hazánk egyáltalán nem elszigetelt külpolitikailag, fontos kapcsolatokat ápolunk jelentős országokkal. Ezt fényesen bizonyítja az alábbi rövid hír is. Kattintsanak a tovább gombra, Elvtársak!

"Kim Yong Nam elvtárs, a Népi Korea Legfelsőbb Népi Tanácsának Elnökségének Elnöke hétfőn meleg hangú táviratban gratulált Alpha Conde-nak, Guinea frissen megválasztott elnökének.

Alpha Conde, a Guineaiak dicső vezetője üdvözli népét!

Kim tolmácsolta a koreai nép jókívánságat és abbéli reményét, hogy a két ország közt már meglévő jó kapcsolat és barátság még erősebbé válik a jövőben, valamint jó egészséget és kitartást kívánt Alpha Conde-nak,  Guinea stabilitásának és működőképességének megerősítésében."

A Csollima blog és olvasói nevében ezúton csatlakozunk Kim Yong Nam elvtárshoz, s kívánunk Alpha Conde Elnök Úrnak sok erőt és jó egészséget a rá váró feladatokhoz!

 

3 komment

Címkék: politika külpolitika guinea dzsuce dprk alpha conde kim yung nam

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr312501866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.12.08. 13:54:49

Conde elvtárs, gratulálunk! Remélem mindkét fél számára gyümölcsöző társadalmi és gazdasági kapcsolatok kezdődnek így.

krampam 2010.12.11. 08:49:17

Guinea jelentős országnak számít?

Kom Szom-Ol · http://csollima.blog.hu 2010.12.11. 09:40:36

Guineában található a világ bauxitkészletének 25%-a.

Ez fényesen magyarázza Guinea jelentőségét
süti beállítások módosítása