Természetesen fiaink vannak a középpontban, de nem szabad elfeledkezni arról hogy az elvtársnők is milyen remek eredményeket értek el futballban, sőt ha lehet mondani, még dicsőségesebbeket mint férfi társaik! A népi Korea női labdarúgó válogatottja jelenleg is 5. a FIFA világranglistáján, Kim Kvangmin szövetségi kapitány vezetésével pedig sikert-sikerre halmoz. 2001-ben és 2003-ban megnyerték a női Ázsia-kupát, az idei kiírásban pedig csak tizenegyesekkel maradtak alul a fináléban Ausztrália ellen. Beszédes tény, hogy 1997 óta nem volt rosszabb helyezésük a harmadiknál! Az elvtársnők legnagyobb sikere azonban kétségtelenül a 2006-os U20-as vb győzelem. Emlékezzünk most rájuk, a videón a hihetetlenül feszült döntő tizenegyesei és a sajnálatos ausztrál siker.

2 komment

Címkék: elvtársak kedves vezér miss korea

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr662065468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a labda mindig gömbölyű! · http://nobasket-handball.blog.hu/ 2010.06.09. 09:53:39

nyilvánvaló csalás történt, hiszen ausztráliának semmi keresnivalója az ázsia kupán. minden bizonnyal a gonosz imperialista hatalmak próbálkozása volt, hogy megtörje az é-koreai nép lelkesedését a nagy megmérettetés előtt.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.06.11. 19:49:17

@a labda mindig gömbölyű!:

Te is azon lófaszjóskák közé tartozol, akik hajlamosak bevenni, hogy arra a kengurutanyára kontinensként kell tekintenünk?! Naná, hogy Ázsia.
süti beállítások módosítása