Korea állatai

2010.12.16. 07:18 Kom Szom-Ol

Mint arra jelen blog szerzői igyekeznek rávilágítani, a népi Koreában ugyanúgy, sőt, ha lehet magasabb minőségben zajlik az élet, mint a hanyatló nyugati társadalmakban. Virágzik a  tudomány, tudósaink, a Dzsucse eszme jegyében erejüket megfeszítve dolgoznak.  Az Észak Koreai Központi Hírügynökség a tudományos munka egy újabb nagyon fontos eredményéről számolt be:

"A DPRK Tudományos-és Technológiai Kiadóhivatala a minap kiadta a Korea Állatai című könyvsorozat első kötetét, mely Korea madárvilágát taglalja.

Az első rész Korea 465 madárfajának elterjedését, morfológiáját, természeti és gazdasági jelentőségét dolgozza fel, s rendszerezi azokat család-faj-fajta és törzsek szerint, természetesen a Dzsucse által megkívánt alapossággal.

Madarainkat is rakétákkal vigyázzuk.

Egy haladó szellemiségű ország számára elengedhetetlen, hogy élővilágát tanulmányozza,  azt megóvja, az élőlényeket rendszerezze, s azt a későbbi generációk számára megőrizze"

-zárul a KCNA közleménye.

3 komment

Címkék: könyv tudomány korea dzsucse kom szom ol dprk kcna korea madarai korea állatai

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr582518962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ardarik 2010.12.23. 18:32:29

Jelentem elvtársak, a mainapon elkészült a művem. Igaz japánellenes háborúból Tedzson ostroma lett. Akit érdekel megtekintheti itt: red-help.net/Tedzson-ostroma-2
és itt is
www.kommunista.net/blog/tedzson-ostroma

tréfás kedvű felhasználó 2010.12.27. 11:14:17

Tisztelto Csollima kollektíva, Kom Szom-Ol elvtárs!

Nem tudom eléggé kifejezni abbéli örömömet, hogy rátaláltam az Önök hiánypótló blogjukra, ahol végre anyanyelvemen követhetem a fejlődő világról szóló híreket, bár eddig is sűrűn látogattam a hivatalos híroldalt. Mivel igyekszem sokoldalúan tájékozódni, ezért mindig is felháborítónak találtam, hogy a világhálón bántóan egyoldalúan vannak tálalva a hírek és a híradások, azokat kizárolag propaganda célokra használják a népi demokratikus rendszer megdöntése érdekében.

A Juche 99. évében ezúttal is sok sikert kívánok az oldaluk működtetéséhez és elég erőt és bátorsagot kívánok Önnek és az egész Csollima kollektívának, illetve hasonlóan sikeres békeharcosi munkásságot a Nagy Vezér és a Nagy Eszme születésének 100. jubileumi évében is.

Kom Szom-Ol · http://csollima.blog.hu 2010.12.27. 14:06:16

@bl: bl Elvtárs, üdvözölöm önt _Szom Ki-Van elvtárs nevében is.
süti beállítások módosítása