Thürmer Gyula phenjan-i látogatásáról az alábbi beszámolót adta ki az Észak Koreai Központi Hírügynökség:

"A DPRK a Kim Jong Il elvtárs által irányított Koreai Munkáspárt vezetésével igazi szocialista hatalommá vált-
mondta Thürmer Gyula,a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke phenjani látogatásán.

A Népi Koreába tett látogatásunk lehetőséget biztosított, hogy jobban megismerjük a Koreai Munkáspárt bölcs vezetését. A WPK által vezetett koreai nép jelentős erőfeszítéseket tett a szocializmus ügyéért.

Mély benyomást tett ránk a Kim Il Sung Egyetem e-könyvtárában és fedett uszodájában tett látogatásunk -
folytatta a magyar pártelnök-, aki küldöttségével tiszteletét tette egy struccfarmon valamint a Taedonggang Gyümölcskombinátban. Mindez elképzelhetetlen lenne a Kedves Vezető irányítása nélkül."-fejezte ki elismerését a magyar pártvezető. "


Thürmer Gyula

"Neki köszönhető, hogy a WPK magabiztosan tartja magasba a szocializmus fáklyáját a győzelem felé vezető úton, s demonstrálja  erejét.  A WPK munkája bátorítja a világ progresszívjeit az új társadalmi rend építésében. A koreai népre a WPK vezetésével roppant fényes jövő vár.

Teljes támogatásunkról és szolidaritásunkról biztosítjuk a szocializmus útján a Szongun zászlaja alatt menetelő koreai népet.

Pártunk, a Magyar Kommunista Munkáspárt mindent megtesz, hogy a két ország és népei közt a lehető legerősebb kapcsolatok alakuljanak ki."

5 komment

Címkék: blog magyarország korea dzsucse külpolitika thürmer gyula kom szom ol dprk szongun

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr242512513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ardarik 2010.12.13. 17:43:27

Közérdekű közlemény minden elvtársnak.
Thürmer elvtársat a párt23. kongresszusa megválasztotta elnöknek újabb 4 évre.Voltszerencsém a kongresszuson küldöttként részt venni.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.12.13. 21:22:22

@Ardarik: Elvtárs. megosztana kérem az itteni érdeklődőkkel pár közérdekű információt a kongressszus lezajlásáról, személyes benyomásairól? Köszönöm!

Ardarik 2010.12.14. 14:15:17

munkaspart.hu/
itt megtalálod Elnök elvtárs beszédét is.
Szerintem voltak építő jellegű hozzászólások. A pártot mindenesetre fiatalítani kell. Új logót is akarnak a pártnak. Erre elküldtem egy művem
red-help.net/joomgallery-135
kérlek értékeld.

eMM2 2011.01.31. 14:43:30

@Ardarik:
Rajta kívül lenne még olyan marha aki elvállalja?

Ardarik 2011.01.31. 20:23:45

@eMM2: Gyurcsányista barmok véleménye nem érdekli a párttagságot. A fajtátok elárulta a kommunista mozgalmat! Thürmer elvtárs végig hű maradt a párthoz ellentétben Ferenc alkirállyal akiről ezt nem merném ilyen határozottan állítani. Tudod burzsujbérencke, nálunk nem a profit az első. Veletek ellentétben mi nem adjuk el az országot a multiknak és az amerikaiaknak. Remélem minél hamarabb feloszlik a pártotok,legalább egy burzsuj csürhével kevesebb lesz Magyarországon.
süti beállítások módosítása