Itt az ideje, hogy leleplezzünk pár veretes hazugságot, amelyek olyan fájdalmasan, de egyúttal megsebzés nélkül érintik a népi Koreát. Nem is kezdhetnék jobb váddal, mint a Cheonan-incidens leleplezésével. Kérem a kedves elvtársakat, hogy a mélyimperialista wikipediának ne tulajdonítsanak nagy jelentőséget, csupán némi objektív pluszinformáció miatt hivatkoztam rá.

2010. március 26-án a Koreai-tenger nyugati részén elsüllyedt a Cheonan csatahajó. Mint az teljesen természetes, ekkor még a megszálló erők sem vonták kétségbe, hogy a népi Korea teljesen ártatlan az ügyben. Belső robbanásról, illetve természetes elöregedésről, emberi mulasztásról számoltak be az első hírek. Azonban hirtelen, mint egy 50 nappal a baleset után, május 20-án egy "közös vizsgálat" eredményeit napvilágra hozva a déli megszállók a Népi Demokratikus Koreát kezdték el gyanúsítani! Mondani sem kell, hogy a világ őszintén és mélyen megdöbbent egy ilyen perverz bemocskolási kísérlet után!

Ha azonban csak egy kicsit is járatosak vagyunk a napi politikában, rögtön rájöhetünk, hogy mindebben semmi meglepő sincs. Az Egyesült Államoknak és annak láncos kutyájának is elemi érdeke, hogy minden lehetséges módon feketíteni próbálják az egy és igaz Koreát és mivel gyáva féregként ezt katonailag nem merik megtenni, így verbális eszközökkel támadnak. Nézzünk csak meg egy hasonló példát, mikor is az USA hasonló koholt vádak alapján egy egész háborút robbantott ki!

1898. februárjában rejtélyes módon felrobbant Latin-Amerika partjainál, Havanna kikötőjében a spanyol gyarmati- és érdekövezetben a Maine csatahajó. A modern történelemtudomány pontosan bebizonyította, hogy a hajót maguk az amerikaiak robbantották fel, hogy ezt Spanyolországra verhessék, így robbantva ki egy újabb és rájuk oly jellemző imperialista hódító háborút. Nem mellékesen jegyeznénk meg - ahogy arra a tudományos szocializmus is rámutat - hogy ez a világ első deklaráltan imperialista típusú háború!

Vagy említsük azt az esetet, mikor 1964. augusztusában a Maddox romboló behatolt a Tonkin-öbölbe, 10 hadirepülőgéppel kísérten? Ezt követően állította azt a hazug kommunikációja az Egyesült Államoknak, hogy a Maddox rombolót a nyílt tengeren támadták meg a vietnámiak és így kezdődött a 20. század egyik leghosszabb és legigazságtalanabb háborúja! Tárgyi bizonyítékok, amelyek mögött az USA áll? Ugyan már!

Azok a "bizonyítékok", melyeket a "közös vizsgálat" felszínre hozott, nem volt több, mintsem hogy gyanús a hajó oldalán megtalált tölcsér és vágás rész, illetve hogy egy a népi Korában használt fémötvözet egy darabját is megtalálták. A könnyűfém töredék nem volt más, mint egy alumínium-magnézium ötvözet, amely ötvözetet ugyanúgy használja a megszállók haditengerészete is. Nevetséges!

Persze a hajó gázturbináját - mely valószínűsíthetően felrobbant - nem mutatják meg, azt szigorúan elzárták az újságírók elől. Nem véletlen, hogy több neves szaktekintély, mint például Konstantin Oszmolov, nehezen hiszik el a hazugságokat. Utóbbi szakember az Orosz Tudományos Akadémia tagja is, egyéb tisztségei mellett és a következő, zavarba ejtő kérdéseket tette fel:

Hogy lehet az, hogy kizárólag közkatonák vesztették életüket, de egy tiszt sem?

A túlélők egyike sem szenvedett dobhártya szakadást, illetve egyikőjük csontja sem törött el, mely a torpedó támadást túléltek szinte mindenkori sebesülése, ez miként lehet?

Miért van az, hogy a bizonyítékok - objektív szemmel nézve - azt mutatják, egyértelműen baleset volt, ám ha idegenkezűség fel is merül, akkor csak a megszálló déliek szabotázsa lehetett?

Ám az erős népi Korea ebből az eseményből is csak megerősödve kerülhet ki! Az ország lázasan és boldogan készül a nagyszerű, 2012-ben elérkező évfordulóhoz, amikor 365 napon keresztül, 24 órában a Nagy Vezér 100. születési évfordulójára fognak emlékezni. Ekkora kell elkészülnie a Huichon-erőműnek is, mely az ország minden részébe el fogja juttatni a villamos energiát - teljesen ingyen!

A béke és a biztonság a legfontosabb eszközei a nyugodt és stabil gazdasági növekedésnek és ezzel a népi Korea is tökéletesen tisztában van, ezért sem most, sem máskor nem fog felülni komolytalan és súlytalan mocskolásoknak. Nem árt ezek mellett megjegyezni, hogy az orosz haditengerészet egyik - meglehetősen titokban tartott - jelentése szerint pontosan olyan jeleket mutat az elsüllyedt hadihajó robbanási tölcsére, amilyen nyomot kísérleti fázisban lévő amerikai torpedók hagynak.

A gonosz és kárörvendő, emberek millióinak munkás verejtékében fürdőző imperialisták most örömtáncot járnak, mert azt hiszik, az lesz a Cheonan baleset, ami volt a Maine és a Maddox incidens. Ám ez most nem a 19. század vége és nem is a 20. század közepe, de még csak nem is 2003, amikor egy egész világszervezetet lehetett átverni, bizonyos nem létező atomfegyverek jelentette fenyegetés miatt, mely révén több millió ártatlan halt meg Irakban.

A népi Korea erős és szilárd, ideológiai, társadalmi és gazdasági szinten is. Ha kell, erősen és határozottan megvédi népét, ám hisz a békében és a fejlődésben. Mammon fia, kár reménykednetek!

12 komment

Címkék: történelem ellenség elvtársak kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr862245168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Toto_ 2010.08.24. 23:46:27

Az imperialista provokátorok hada minden fronton folyamatosan, fáradhatatlanul támadja az egyetlen igaz népi demokráciát. Pedig a nép békeharcos vasökle kíméletlenül lesújt az imperialistákra, ha a népi Korea ellen fenekednek!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.24. 23:55:46

Én a népi Koreát semmibe veszem, vezetőit ignorálom, ellenben a csinos nőiket kultiválom.

Na, közeledünk?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.08.25. 00:03:52

@Levéltáros: Értjük mi itt a viccet, csak nem szeretjük. Egy nyilvános bocsánatkérést azért joggal várunk el.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.08.25. 07:13:20

@Levéltáros: Lányain és asszonyaink soha nem állnának szóba egy magadfajta (Morvai Krisztike, segííííts!) imperialistával, inkább építik tovább a dicsőséges Népi Koreát, a Kedves Vezető útmutatása és a világ progresszív gondolkodói által őszintén tisztelt és elismert Dzsuce eszme segítségével!

BöszmeBivaly 2010.08.25. 09:04:01

Milyen 2012, ember ? Talán 100, nemigaz ?
Ezt a párt nem fogja jó szemmel nézni, a Kedves Vezetőről nem is beszélve.

MagyarZizzi (törölt) 2010.08.25. 12:49:59

Valóban gyanús, hogy hiába fröcsögött fenyegetően az USA a Csónan (ugye nem baj, ha a magyar átírást használom az imperialista amerikai helyett?)hadihajó elsüllyedése után, támadni nem mert, csak egy hadgyakorlatra futotta az erejéből. Ez aljas provokáció! Csak nem félnek a szemét kapitalisták a Népi Korea igazságos bosszújától?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.08.25. 20:56:18

@MagyarZizzi: Lassan eljő az ideje, hogy egyszer s mindenkorra lerendezzük ezt a kérdést, és a dicsőséges Népi Korea munkásökle lesújtson a kapitalisták asztalára!

MagyarZizzi (törölt) 2010.08.26. 15:31:07

@immortalis:
Felülni a nevetséges provokációiknak? Komolyan venni őket, mikor a szánalmas kis hadseregüket fitogtatják, és ezzel okot szolgáltatni a többi, ideológiailag képzetlen népnek, hogy elhiggyék az álnok hazugságokat? Súlyos döntés ez, de a Kedves Vezető biztosan a helyes útra lép majd.

Falusi_metálos 2010.10.09. 07:26:02

Kedves haladó szellemű elvtársak!

Az a jó, hogy az imperialisták mindíg ugyanazt a néhány hazúgságot találják ki,így bölcs pártunk könnyen felkészül azok semmissé tételére.

enamel (törölt) · http://trollparadicsom.blog.hu 2010.10.09. 20:48:40

Gyerekek, ti ugye egyszer közösen elmentetek bulizni, és azóta mind be vagytok baszva?

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.10.09. 22:48:22

@enamel: Elvtárs, mi itt demokratikus érzelmű emberek vagyunk, a haladó szocializmusban. Megkérem, hogy ezt tartsa tiszteletben.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.10.11. 17:24:38

@_Szom Ki-Van: Elvtárs, ezek a felforgató imperialisták sokszor nem értenek a szép szóból...
süti beállítások módosítása