Sajnálatos módon sokáig nélkülözni kellett a magyar elvtársaknak a Csollima blogot. Sok minden történt az elmúlt időszakban a Népi Koreában...sajnos elveszítettük Kedves Vezetőnket, Kim Dzsong-Il elvtársat...ne várják tőlem, hogy szavakba és karakterekbe tudjam önteni a fájdalmat, melyet érzek, s melyben reményeim szerint magyar elvtársaink is osztoznak.

Egy oly progresszív demokráciában, mint a mienk, az élet nem áll meg, Kim Dzsong-Un elvtárs vette át a haza irányítását, s a nép vezetését. Kívánunk neki erőt, egészséget, hosszú, elődjéhez méltó életművet.

Mostanában az imperialista, japán-és amerikapárti, kézivezérelt magyar sajtóban népünk és hazánk lejáratására alkalmas cikkeknek csúfolt írások és hamis videók jelentek meg a hírportálokon s a nyomtatott sajtóban egyaránt. Kérem, ne dőljenek be a hivatásos lejáratóknak, a kapitalizmus téveszméjétől megtébolyodott nyugatiaknak, ragaszkodjanak az egyetlen hiteles és objektív hírforráshoz, a Csollima Bloghoz, mely 2013-ban még magasabbra tartja a Dzsucse fáklyáját, mely világítótoronyként vezeti át önöket az imperialista sajtó talmi csillogású bulvárhír-áradatán.

Kérem, térjenek vissza rendszeresen, hogy újabb tényekkel és beszámolókkal mutathassuk meg önöknek a Népi Korea mindennapi eseményeit, ünnepeit, politikai történéseit.

Búcsúzóul, s egyben a blog visszatérésének megünneplése alkalmából egy ideillő dal következzék, melynek címe: Az újraegyesülés szivárványa.



Kom Szom-Ol et.
     s.k.

Szólj hozzá!

Címkék: blog dzsucse propaganda elvtársak kim dzsong un csollima népi korea szongun songun

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr934949411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása