Eljött az ideje, hogy az egyetlen autentikus magyar orgánum is hallassa a hangját az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban. Elvtársak, először is csak annyit mondhatok: ne féljetek! Aggodalomra egy percig sincs ok és nem is lesz soha, mert a Kedves Vezető pontosan tudja hogy mit és miért tesz. Óvakodjunk kérem az elhamarkodott és eltúlzott reakcióktól! Atomháború és egyéb badarságok természetesen szóba sem jöhetnek. Ám ami ennél is fontosabb, bánjunk csínján az ítéletekkel és még inkább a kritikákkal. Mi olyan helyről származunk, ahol ilyet egyedül a Párt fogalmazhat meg. Hova süllyednénk, ha csak úgy mindenki megfogalmazhatná a maga kis szuverén véleményét? Akkor már rögtön ne alakítsunk kis terápiás csoportokat, ahogy az imperialisták teszik, kigúnyolva a materializmust minden szinten? Már azért ne űzzünk tréfát a dicsőséges Dzsucse-eszme által vezérelt népi Koreából! Kérem, hogy lapozzanak az elvtársak és mint jó kommunista, önkritikával kezdem beszámolóm.

 Régóta nem jelentkezett blogunk új írással és ennek nem más oka, mint az, hogy az illegalitás fenntartása bizony nem könnyű dolog. Szervezni magyar berkeken belül az ellenállást minden tiszta szívű Korea-barát embernek nehéz és fáradtságos feladat. Ezért szívesen vennénk olyan elvtársak jelentkezését, akik nem csak részt vennének az ideológiai nevelésben, de esetleg egy modernebb kinézetet is tudnának kölcsönözni blogunknak. Kérem, csak azok jelentkezzenek, akik komolyan gondolják, de nekik nagyon hálásak leszünk és örömmel, vörös szívvel várjuk őket a adzsucseharcosai@gmail.com e-mail címen. Ne várakoztassatok minket, ha bármely kérésünkben is komolyak a szándékaitok! Egyúttal üdvözöljük új olvasóinkat, a kitartóakat, maradjanak sokáig velünk!

Mostantól tehát sűrűbben leszünk és szeretnék egy valódi, a népi Korea emlőjén csüngő és abból táplálkozó közösséget kialakítani, minél nagyobbat lehetőleg, ezért a tekintetben se késlekedjetek, hogy népszerűsítsetek minket, csatlakozzatok hozzánk az imperialista métely által megteremtett Facebook-csoportunkhoz, amelyet kicsit szégyenlünk, de meg kell hajolnunk a tekintetben, hogy nagyszerű lehetőség ez eszméink terjesztéséhez. Csupán ezeket várjuk tőletek, elvtársak, de ezeket nagyon! Most pedig térjünk rá a lényegi dolgokra.

Az elmúlt héten oly sokat hallhattunk szegény déli megszállókról, akiket megtámadott az a csúnya, csúnya népi Korea, csak éppen mindenki azt felejti el hozzátenni, hogy milyen förtelmes és elképesztő heccelések és pofátlanságok mentek déli részről a támadás pillanatáig. A folyamatos megsértése a demarkációs vonalaknak, az átlövöldözések, a megfélemlítések, a propaganda hadjárat, áthajított és átlőtt szórólapokon és most csak a leggyakoribb példákat mondtam.

Ennek a tetejében pedig, még rendkívül gyávák is. Hiszen ilyen esetben egy valamire való ország azt mondja, rendben, felveszem azt a kesztyűt, amit egyébként én vettem, sőt erőszakoltam le az ellenségem kezéről, de a déli megszállók nem ám! Megfutamodnak az első lehetséges pillanatban, nevetséges kifogásokra hivatkozva. Az USA pökhendisége pedig a szokott módon nem ismer határokat és már Kínát is fenyegetik. Ez a lenéző nyilatkozat pontosan ezt sejteti, mit sejteti, világosan mutatja!

Tegyünk tiszta vizet a pohárba: a népi Korea több alkalommal is, civilizált módon és nyugodt hangnemben kérte a déli megszállókat, már-már partnernek tekintve őket, hogy fejezzék meg a fenyegetést jelentő hadgyakorlatokat a népi Korea fennhatósága alá tartozó tengeri részeken. Ezzel szembementek az imperialisták: köptek rá. Most pedig hápognak. Minden jel arra mutat, hogy a Kedves Vezető és a Bölcs Elvtárs személyesen jártak azon a tüzérségi támaszponton, amelyik elkezdte lőni a déli megszállók által elfoglalt szigetet. Ők adták ki a parancsot, mégpedig nagyon helyesen.

Itt az ideje annak, hogy mindenki rájöjjön és mindenki ráérezzen: többet nem lehet packázni a népi Koreával! Különösen azon két gyönyörűséges esemény szemszögéből, amelyek nagyon is közelednek: 2012-ben lesz a világ valaha volt legnagyobb emberének 100. születésnapja, illetve a Bölcs Elvtárs beiktatása is egyre kézzelfoghatóbbá válik. Nem fognak több esélyt hagyni az elnyomóknak és nem tesznek több kivételt, nem lesznek többé úriemberek és nem hagyják másnak az utolsó szót! A KCNA világosan fogalmazott, tolmácsolva a vezetés szavait: amennyiben az USA, vagy a déli megszállók megsértik területi vizeit, csak egy centivel is, azonnali válaszcsapás fog következni.

Nem akarunk háborút, de készen állunk rá. Nem akarunk civil áldozatokat, de tovább nem fogjuk tűrni az elnyomást, a semmibe vételt. Nem akarunk vérengzést, de tűzbe fogjuk borítani a világot, ha szükséges!

21 komment

Címkék: hírek háború propaganda kedves vezér bölcs elvtárs

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr512482264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MagyarZizzi (törölt) 2010.11.30. 10:45:33

Háromszoros hurrá a Népi Korea kitartó, hűséges és megbízható bloggerének, aki nem hagyja cserben a magyar elvtársakat! Fogadja mélységes bocsánatkérésemet, amiért kételkedni kezdtem benne, de a kételyeimet csak a félelem táplálta; nem tudtam, mi lesz a velem az Eszme közvetítője nélkül. Én maradok, és várom a további híradásokat, és csöndben reménykedem, hogy azért nem lesz szükséges tűzbe borítani a világot.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.11.30. 17:59:30

@MagyarZizzi: Kim Dzsong Szuk nem lenne magára büszke most, Elvtársnő! Kételkedni, félni kezdett? Miféle reakciós érzelmek ezek?

Ebben a nehéz időszakban a Népi Koreának szüksége van a magyar elvtársnők és elvtársak bátorító szavaira, cselekedeteire, nem hagyhatjuk, hogy csüggedtséget, elkeseredettséget lássanak rajtunk a Népi Korea büszke, dolgos polgárai!

Elvtársnő! A Kedves Vezető bölcsebb és megfontoltabb mindannyiunknál, kérem, ne hagyja, hogy a hanyatló nyugati társadalmak féktelen szólás-és elvszabadsága elültesse bennünk a kétely magvait!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.11.30. 18:48:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: az ilyen felelőtlen, nyugatiaknak szánt talpnyaló nyilatkozatok csak megacélozzák a dzsuce-ba vetett hitünket.

Meg különben is, én kiírtam magam a NER rendszeréből, az én nevemben ne nyilatkozzon a KÜM!

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.11.30. 19:14:55

@immortalis: Igaza van. No és persze arról egy megveszekedett szó sem születik, hogy éppen most jelent meg egy zseniális antológia Kim Dzsong Szuk életéről és harcáról, bezzeg ez a mocsok elönt minket. Szégyen, nagybetűkkel!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.11.30. 20:29:03

www.korea-dpr.com/forum/?p=820

Az utolsó bekezdés a lényeg: "Escalated confrontation would lead to a war and he who is fond of playing with fire is bound to perish therein.
Gone are the days when verbal warnings are served only.
We will respond to good faith in kind but punish the provocateurs encroaching upon our dignity and sovereignty with resolute and merciless counter-action."

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.11.30. 20:55:10

@immortalis: Gyönyörű szavak és gyönyörű kiállás!

Ardarik 2010.12.03. 21:28:27

Így már minden rendben van. Köszönet Szom Ki-Van elvtárnak ezért az írásért. Abban bízok hogy Kim Jong Un elvtárs(remélem helyesen írtam) nem fog háborúzni se személyi kultuszt csinálni.

Ardarik 2010.12.03. 21:30:21

átmásolom írásodat a kommnetre és a redhelpre is

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.12.04. 17:31:37

@Ardarik: Elvtárs, igazán hálás vagyok, nagy öröm az számomra, ha az Eszme szétterjed a magyarországi kommunista internetes oldalakon! Sok az értetlenkedés, a tájékozatlanság a Dzsucse, a Szongun-eszmeiség és önmagában az egész népi Korea által megtestesített, logikailag a legfensőségesebb materializmust megjelenítő gondolatkör körül. Kérem, hogy ha Önnek, vagy bárkinek akadnak kérdései ezeken az oldalakon, irányítsa nyugodt szívvel ide őket, közös érdekünk hogy minél több embernek felnyissuk a szemét, igaz?

Még annyit, hogy megadná a pontos helyét az oldalaknak, hogy könnyedén meg tudjam találni őket? Kívánok Önnek minden jót és elvtársaival jöjjenek csak gyakran, mi kitartunk!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.12.05. 16:00:49

@_Szom Ki-Van: Elvtárs, küldtem önnek privát üzenetet erre a nick-jére, kérem ellenőrizze, hogy megérkezett-e, vagy a gonosz imperialisták kilopták az üzenetemet a zinternetből.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.12.05. 16:27:19

@immortalis: Elvtárs, kérem küldje el ugyanezt a fent, jobboldalon is látható e-mail címre, különféle technikai okok miatt csak azt tudom megnézni, köszönöm előre is!

scriptosaurus 2010.12.05. 21:26:43

A FIFA elnökétől:

Mélyen tisztelt kedves vezető,

kérem, szíveskedjenek labdarúgó válogatottuk tagjainak könnyebben megjegyezhető neveket adni, mert így a riporterek csak hozzávetőlegesen emlegetik őket, ha náluk van a labda.
Kitartás!

Ardarik 2010.12.06. 16:23:09

@_Szom Ki-Van: az oldalak: www.kommunista.net
red-help.net
a redhelpre csak most rakom fel az írást
Te jártál már a népi Koreában?

Ardarik 2010.12.06. 16:27:31

@_Szom Ki-Van: ha van msn címed elkérném.

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.12.06. 20:32:50

@Ardarik: E-mailben tartom a kapcsolatot mindenkivel, kérem, a fent látható e-mail címre küldje el javaslatait, személyes hozzászólásait. A kért fordítása folyamatban van, engedelmével más helyekre is esélyes, hogy felkerüljön.

krampam 2010.12.07. 10:01:34

Kedves Vezető, Bölcs elvtárs... baszki, nektek tényleg elgurult a gyogyi... Ezeket tényleg komolyan veszitek???
Csak rájuk kell nézni, látszik, hogy elmebeteg faszkalap mind.

Ó, irgalom atyja ne hagyj el!

Kom Szom-Ol · http://csollima.blog.hu 2010.12.07. 17:33:56

Kérem, sőt, felszólítom az Elvtársakat, hogy ne üljenek fel krampam provokációjának.

krampam 2010.12.08. 10:59:07

www.asianews.it/files/img/NORTH_KOREA_(f)_0316_-_Military_Parade.jpg

teljesen normális, mindennapos utcakép :D

tényleg minden ok ott. az emberek unalmukban és jó dolgukban nem tudnak mit csinálni, így kimentek egy kicsit a térre játszani, hogy örüljön a kedves vezető...

_Szom Ki-Van · http://csollima.blog.hu/ 2010.12.08. 12:51:08

@krampam: Erődemonstráció. Mi is vele a probléma? Hogy nem az USA csillagos-sávos lobogója szerepel rajtuk? Nekik lehet? vasnepe.hu/image.aspx?id=7a0124f2-b90e-4977-a0a4-21b803499280&view=d687bb3a-509a-49ca-b43e-cbc038e76e5b

Kom Szom-Ol · http://csollima.blog.hu 2010.12.08. 13:28:45

@_Szom Ki-Van: és nem mellesleg megjegyezném, hogy a társadalmi fejlettségben látható előnyünk tömegrendezvényeinken is megmutatkozik.

Míg Koreában rend, fegyelem, tisztaság uralkodik egy ilyen eseményen, addig a Sátán hazájában egy tömegrendezvényen a káosz, szabadosság a fő rendező elv:

wizbangblog.com/images/2009/09/97pk.jpg
süti beállítások módosítása