Napjaink problémáinak jelentős részét - amelyet a magyar illegalitásban is kérlelhetetlenül megtapasztal az elvtársi kör - a kapitalista világ pénzügyi helyzete és annak totális, helyrehozhatatlan romlása okozza. Immár bizonyos: a marxi tétel, mely az iparilag legfejlettebb államok proletariátusának lázadását tette időpontilag az első helyre, lassan bekövetkezik. Az imperialista népbutítás mind társadalmilag, mind gazdaságilag megbukott. És mikor az első jelzőtüzek felvillannak a glóbuszon, a népi Korea és a vezérlő Dzsucse-eszme ott lesz, hogy irányítsa és barátként fogadja a magukhoz térő embereket, akik mint romlott és bűzölgő szemfedelet fogják magukról ledobni a tőkések salakkal plántált rabláncát.

És most mégis a legnagyobb probléma Magyarországon az új, népnyúzó adók kivetése, az újbóli, lassan megszokott hazugságokba való teljes belenyugvás. Mindenki számára tudott tény: a népi Korea progresszív rendszere bevezetésekor deklarálta, hogy nem hisz az adókban, így tehát akkor és azóta sem, az egy és igaz Korea nem ismeri azokat! Komoly, megdöbbentő és sokszor felhívásra késztető tény, mert sokan szeretik ezt elferdíteni. A különbség pedig szemmel látható: itt a tőkések dőzsölése teszi szükségessé a munkások megsarcolását, a népi Koreában pedig minden alanyi jogon jár. Iskoláztatás, egészségügy, szociális ellátások. Emitt ezzel próbálnak mindent még mélyebbre ásni, amott pedig a tények magukért beszélnek. Kell mindehhez több magyarázat?

Reggeli sietős gondolatainkat végül a Rodung Szinmun tegnapi, külpolitikai rovatának pár mondatával zárnánk:

Önök, magyar elvtársak, igyekezzenek kitartani, és fejükben őrizni a tényt: a Vezérlő Nap Önöket is figyelemmel tartja! Az újabb és újabb adók csak távol tartják országukat a népi Korea progresszív útjától. Hallgassanak ránk! Még nem késő visszakozni, és ennek következményeként egy erős és stabil lépést tenni a mi magas és irigyelt életszínvonalunk felé!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr124472142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása