Bár játékosaink érthető módon keveset mutatkozhatnak a nyilvánosság előtt, hiszen minden külső tényező csak zavaró lenne, valamint az edzéseket is szigorúan zárt kapuk mögött végzik, Dzsong Te Sze nyilatkozata nem kerülhette el a fülünk. "Technikailag Dél-Korea és Japán szintjén állunk, de állóképesség tekintetében magasan felettük vagyunk!" Az elvtársnak teljesen igaza van, hiszen csak elég volt megnézni a mieink játékát a görögök, de még a nigériaiak ellen is, illetve a japán imperialisták és a déli megszállók mérkőzéseit. Ég és föld!

Míg mi küzdöttünk és technikai szépségeknek sem voltunk híján, addig ők csak vagdalkoztak és megmutatták, miért is rettegett kegyetlenségüktől anno egész Délkelet-Ázsia. A déliek szerencsétlenkedéseire pedig még szót sem szabad pazarolni, ha a sátáni erők nem szállják meg szigetünk déli részét, valószínűleg a cserepadunkon az az iparvárosi gyerek elférne. Hanem melyik ázsiai csapat is jutott elsőként a vb-n a legjobb nyolcba? Kik verték le óriási meglepetésre az olasz válogatottat és szintén ámulatra okot adóan kik remiztek Chilével? A szerepek adottak: a megverendő és kiverendő nagy ezúttal Brazília, a portugálokkal egy harcos döntetlen (vezettünk mi már ellenük 3-0-ra...), fekete testvéreinkkel pedig eldöntjük, ki hányadik helyen menjen tovább. Harcosságunk élesztésére zárjunk a következő videóval.

Csodálatos fiaink ezúttal is hasonlóra készülnek!

Szólj hozzá!

Címkék: ellenség elvtársak csollima kedves vezér

A bejegyzés trackback címe:

https://csollima.blog.hu/api/trackback/id/tr242065113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása